Davor Matota
mame na kvadrat

Sestre Zaninović na špici imaju neodoljivu pratnju

Supruge, majke i sestre Zaninović uživaju u bračnim vodama i slatkim obvezama oko svojih sinova Tome i Ervina.

Proslavljene splitske sportašice, blizanke Lucija Zaninović Kuzmanić i Ana Zaninović Đapić (30) oduvijek su nerazdvojne. Nekada su zajedno osvajale medalje na najvećim nacionalnim i međunarodnim natjecanjima u taekwondou, a sada imaju sreću da zajedno uživaju u najljepšem razdoblju života - majčinstvu.

Lucijin sinčić Ervin Kuzmanić rođen je početkom studenog 2017., pa je samo mjesec dana stariji od svog bratića Tome Đapića - Aninog sina. Sretne majke nisu skidale osmijeh s lica dok su šetale zagrebačkom špicom u društvu Lucijinog supruga, poduzetnika Nala Kuzmanića.

Davor Matota
Sestre na špici
Davor Matota
Sestre u šetnji

'Šalimo se da naši sinovi imaju dvije mame. Naime, kad jedna od nas ima nekog važnog posla, druga ih čuva, a ako treba, obojicu i podoji. Najdraže im je zaspati u kolicima, na zraku, pa svaki trenutak koristimo za šetnju. Ujutro smo Lucija i ja same s njima, a popodne nam se pridruže i muževi.', rekla je nedavno za Gloriju Ana.

Spica / Zagreb 07.06.2018 / foto: Davor Matota / Lucija Zaninovic Kuzmanic i suprug Nal Kuzmanic i sin Ervin i Ana Zaninovic Djapic i sin Toma
Davor Matota

Sestre su ovom šetnjom pokazale su da su vjerne pripadnice jeans generacije. Kako su suknje i šorcevi visokog struka hit sezone obje nisu mogle odoljeti tom trendu, pa su opuštenu ljetnu kombinaciji spojile s istim japankama na vezanje, a spas od vrućine našle su u poznatoj zagrebačkoj slastičarnici.

Davor Matota
Sestre Zaninović u šetnji Zagrebom

Linker
18. travanj 2024 19:15