Viktorija i Dino Rađa
 Vedran Peteh
zaljubljeni na zabavi

Severina i Igor, Doris i Boris, Viktorija i Dino: Poznati parovi koji su uljepšali gala party

Na party godine kojim je Gloria u zagrebačkoj Laubi proslavila četvrt stoljeća postojanja došli su i mnogi poznati parovi koji su u najčitanijem hrvatskom tjedniku u ispisali najljepše ljubavne priče. Među njima su bili Severina i Igor Kojić, Viktorija i Dino Rađa, Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica, Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić, Sandra Bagarić i Darko Domitrović...

Poznati supružnici, voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica i glazbenik Boris Rogoznica, svojih su dvoje djece ostavili u sigurnim rukama i s Glorijom bezbrižno i u veselom raspoloženju slavili 25. rođendan. Iako su se oboje na gala partyju družili s brojnim poznatim prijateljima i kolegama, svako su se mali približili jedno drugome i razmijenili pokoji kratki poljubac.

zagreb 27.09.2019
Gloria 25 godina Lauba
na slici: boris i doris
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica

Bivša Miss Dalmacije Viktorija Rađa i njezin suprug, bivši košarkaš Dino Rađa na glamurozni su party, ruku pod ruku, došli među prvima. Viktorija je goste zadivila i plesnim koracima, zaplesavši pred okupljenima sa svojim partnerom iz posljednje sezone showa "Ples sa zvijezdama" Markom Mrkićem. Nakon nastupa vratila se suprugu, a šaputanja i smijeha nije im nedostajalo.

zagreb 27.09.2019
Gloria 25 godina Lauba
na slici: viktorija i dino radja
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Viktorija i Dino Rađa

Party koji nitko iz svijeta slavnih nije želio propustiti svojim je nastupom, osim Nine Badrić, Rade Šerbedžije i Marka Tolje, uveličala i Severina koja je otpjevala hit pjesmu Prljavog kazališta "Zaustavite zemlju". Došla je u pratnji supruga Igora Kojića, a par se nakon njezina nastupa zabavljao u veselom raspoloženju. Nije nedostajalo ni zaljubljenih pogleda u kojima Severina i Igor uživaju od dana kad ih je prije četiri i pol godine upoznao zajednički prijatelj.

Gloria 25 godina / Lauba / Zagreb 27.09.2019. / foto: Davor Matota / Igor Kojic i Severina Kojic
Davor Matota
Igor i Severina Kojić

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić i njezin suprug, psihijatar Boran Uglešić na party su došli dotjerani, pazeći oboje na svaki detalj kad je u pitanju modni iskorak. Par, koji se poznaje već više od 15 godina, a u ljubavnoj je vezi nešto duže od dvije godine, zajedno je pozirao na crvenom tepihu, a potom su nerazdvojni slavili do dugo u noć.

zagreb 27.09.2019
Gloria 25 godina Lauba
na slici: ana gruica i suprug
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Ana Gruica u haljini Arileo i suprug Boran Uglešić

Ni operna diva i glumica kazališta Komedija, Sandra Bagarić i njezin suprug, pijanist i profesor na Muzičkoj akademiji u Zagrebu cijelu večer nisu skidali osmijeh s lica.

zagreb 27.09.2019
Gloria 25 godina Lauba
na slici: sandra bagaric
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Sandra Bagarić i suprug Darko Domitrović

Linker
25. travanj 2024 00:33