Instagram
poseban dan

Severina je imala dvostruki razlog za slavlje: 'Hvala ti ljubavi moja...'

Nakon što je prije tjedan dana završila na operacijskom stolu, čini se da se zdravstveno stanje pjevačice popravilo pa je Uskrs provela s najmilijima, u slavlju.

"Divno je slaviti rođendan na Uskrs s čovjekom mog života koji me na današnji dan prije 4 godine i zaprosio. Hvala ti ljubavi moja na svakom našem danu, hvala na tvojoj dobroti, hvala svima na predivnim čestitkama", napisala je Severina uz fotografiju s Igorom Kojićem (31).

Pjevačica je proslavila 47. rođendan, a ujedno su proslavili i četvrtu godinu od zaruka. S krunom na glavi i u šljokičastoj bež haljini Severina je u zagrljaju Igora izgledala sretno i ispunjeno. Istu fotografiju uz čestitku podijelio je i nogometaš na svom profilu.

Fotografija je skupila više od 32 tisuća lajkova i brojne komentare u kojima su prijatelji i obožavatelji ostavili svoje čestitke.

Severina je obožavatelje oduševila i blagdanskim fotografijama sa sinom Aleksandrom kojima su Instagram zajednici čestitali Uskrs, a na kojima je sličnost majke i sina neupitna - kako odrasta sedmogodišnjak sve je sličniji majci.

Početkom mjeseca pjevačica je završila na operaciji, no kako nam je tada rekao njezin PR stručnjak, bila je riječ o manjem rutinskom zahvatu, odnosno operaciji hernije.

"Zahvat je prošao dobro te će Severina već danas biti puštena doma na kućnu njegu uz preporuku liječnika da miruje dva tjedna. Zahvat je obavljen sada kako bi se Severina što prije vratila koncertnim aktivnostima", izjavio je Davor Grgin.

Linker
18. travanj 2024 16:01