Jani Ugrin
velika potpora

Severina je primila poruku koju nije očekivala: Turska glumica joj šalje poljupce uoči koncerta

Slavna turska glumica Meryem Uzerli poslala je splitskoj pjevačici poruku u kojoj joj poručuje da se nada da će je uskoro upoznati.

"Pozdrav, draga Severina! U vlaku sam pa pričam nešto tiše, no htjela sam ti reći da je moja najveća, najveća želja bila da budem na tvom koncertu u Beogradu ali neću moći uspjeti jer sam iduća 24 sata sa svojom kćeri i s mojim roditeljima. Ispričavam ti se zbog toga ali nadam se da ćemo se sresti u budućnosti, veselim se tome. Šaljem ti veliki, veliki poljubac i želim ti sreću na koncertu, šaljem ti samo ljubav i sve što si želiš. Sretno s koncertom koji ću propustiti, ali nadam se da ću sljedeći put biti u blizini. Tvoja Meryem" - poručila je glumica turska glumica Meryem Uzerli pjevačici u videoporuci.

Poruku odobravanja je oduševila poznatu pjevačicu i njezine pratitelje, a Severina joj se posebno emotivno zahvalila. "Moja prekrasna Hurem, puno te volim", napisala je pjevačica koja je poznatoj glumici posvetila pjesmu "Hurem" po njezinoj ulozi u seriji "Sulejman Veličanstveni". Pjevačica Severina Kojić održala je drugi koncert svoje turneje "Magic Tour" u beogradskoj Stark Areni, a turneju nastavlja u Zagrebu i Ljubljani.

Linker
23. travanj 2024 17:51