Jani Ugrin
Jani Ugrin

koncert za pamćenje

Severina je startala svoju magičnu turneju iz rodnog grada! Fotografije najavljuju spektakl o kojem će se pričati

Otvorenje koncerta Severine Kojić zapanjio je rasprodanu i dupkom punu splitsku Spaladium Arenu, gdje je započela regionalna turneja 'The Magic Tour', produkcijski najveća i najzahtjevnija na ovim prostorima do sada. Tijekom dva i pol' sata, čarolija se nastavlja, najveći njezini hitovi praćeni spektakularnim koreografijama redaju, čarobni kostimi transformiraju i izmjenjuju, a magija biva sve veća.

Spektakl se događa to na pozornici u obliku dijamanta, najsuvremenijeg i svjetskog standarda, koja skriva brojna iznenađenja za publiku. Na njoj se, uz Severinu, izmjenjuje čak 16 plesača s 20 koreografija, svira 15 glazbenika, kao i članovi simfonijskog orkestra.

Jani Ugrin

 

Jani Ugrin

Jani Ugrin
 

Tako je na najspektakularniji mogući način premijerno, prvim koncertom u sklopu turneje, predstavljeno sve ono na čemu je proteklih mjeseci, na čelu sa Severinom, radilo čak 100 ljudi, među kojima posebne zasluge nose još i talentirani slovenski redatelj Nejc Levstik, poznat po dosad brojnim uspješnim inozemnim projektima, koreograf Matic Zadravec, s kojim je Severina surađivala i na prethodnoj 'Dobrodošao u klub' turneji, dizajner kostima Peter Movrin, koji je u svojoj karijeri imao prilike raditi za velika imena poput McQueena, Miu Miu, Beyonce, Lady Gage, Björk, a ovom prilikom je snage udružio s također uspješnim dizajnerom Metodom Črešnarom, zatim light manager Črt Birsa, koji je rasvjetom dao posebnu čar svemu onome što se događalo na pozornici, koju je posebno za ovu turneju osmislila scenografkinja Greta Godnić.

Jani Ugrin

Jani Ugrin

Jani Ugrin
 

 Ova magična noć, u obliku koncerta koji nadmašuje sve do sada viđeno, nastavlja se već sljedeće subote, 23. studenoga u Beogradu, zatim u Zagrebu 07. prosinca te Ljubljani 21. prosinca.

Jani Ugrin

Jani Ugrin

Jani Ugrin
 

Tagovi