Zagreb, 090318.
Opcinski kazneni sud.
Nastavak sudskih tuzbi Severine i njenog bivseg muza Milana Popovica.
Na fotografiji: Severina. Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
CROPIX
Zagreb, 090318.
Opcinski kazneni sud.
Nastavak sudskih tuzbi Severine i njenog bivseg muza Milana Popovica.
Na fotografiji: Severina. Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
CROPIX

Severina Kojić

ne želi čak ni podnijeti tužbu

Severina teško podnijela još jedan ranojutarnji šok, moli za privatnost: 'Samo sam žena i majka'

Ne prestaje Severinina medijska borba koja se još od 2013. godine vrti oko njezinog suđenja s bivšim partnerom Milanom Popovićem za skrbništvo nad malodobnim sinom.

Prije manje od dva tjedna s naslovnice srpskog Telegrafa vrištao je naslov "Policija istražuje napad: Seve pokušala da ubije Milana!", pa je pjevačica objavila podužu objavu u kojoj je objasnila kako gleda na to. Sada je doživjela novi šok koji je došao s novim naslovom u srpskim novinama "Uhićen zbog Severininog pornića" o kojem se opet oglasila:

"Moje jutro: Sudski pozivi stižu, prijatelji zovu rano ujutro radi svakodnevnih novinskih članaka s "novim provjerenim" informacijama o meni u "svjetskim" medijima žute štampe koje prenose domaći. I tako počinje moje jutro. Jutro u organizaciji osobe koja se na sudu bori za ravnopravno roditeljstvo sa mnom, ali nažalost i očito ne samo na sudu već i izvan njega na sve dopuštene i nedopuštene načine bez biranja sredstava, a sve "radi zaštite najboljih interesa" maloljetnog djeteta.

Plaćeni "oglasi" u medijima, korištenje institucija i raznoraznih "tipova" i osoba u svojoj "časnoj roditeljskoj borbi i brizi", sve za vrijeme trajanja sudskog postupka. I iza svega stoji otac koji bezgranično i bezrezervno navodno štiti "najbolje interese" djeteta, servirajući redovito i stalno javnosti razne "informacije" o meni, o "porno uratku, fotografijama, uhićenjima raznih osoba, mojem navodnom razvodu, propasti karijere", informacijama "da li mogu ili ne mogu imati dijete". Ja se bavim pjevanjem i nemam saznanja tko je uhapšen i kada i gdje se sada nalazi. Fotografije su davno objavljene i pitam se da li mediji do sada nisu došli do nekih "svježih i novijih" od nekih drugih "zvijezda" da zabave javnost i dobre ljude!", napisala je Severina.

Potom je dodala: "Želim jedino znati tko je hakirao moj telefon i tko je glavni i stvarni naručitelj i financijer cijele priče i da li je to ista osoba koja prvo naručuje takve nezakonite radnje i postupke, a kada ih iskoristi, tada ih odbaci i daje u medije! Radi činjenice da imam ispunjen život i privatno i profesionalno neću se baviti podnošenjem tužbi protiv onih koji ne zaslužuju niti takvu pažnju niti interes. U slobodno vrijeme sam obična žena i majka. Kako jedna pjesma slično kaže: "Nisam ja losha, Ti si loš..." - Severina, završila je podužu objavu pjevačica.