Severina
 CROPIX
šokantna naslovnica

Severinu optužili za pokušaj ubojstva, pjevačica ogorčena: 'Cilj je uništenje mene kao majke i osobe'

Sudska borba za skrbništvo nad malodobnim sinom Severine i Milana Popovića traje već šest godina, odnosno od 2013. godine, a u tom razdoblju po medijima su prepucavanja i svađe postali svakodnevnica za bivši par. Ipak, naslov koji je osvanuo u jednim srpskim novinama je prešao svaku granicu, na što se pjevačica osvrnula na svom Instagram profilu,

'Seve pokušala da ubije Milana', naslov je koji se nalazi na naslovnici srpskih tiskovina i odnosi se na bivšeg partnera pjevačice Milana Popovića (52), a razljućena pjevačica Severina (47) uz poduži opis podijelila je svoju rekaciju na Instagram profilu.

"U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ''dijagnoza'', i neslužbeni status ''ubojice'' u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan... Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ''pustio'' u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ''borbi'' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair playja' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe", dio je njezine objave na Instagramu.

Inače, bivši zaručnici su se u srijedu susreli na Općinskom sudu u Zagrebu, gdje se mimoilaze posljednjih šest godina. Roditelji sedmogodišnjeg sina Aleksandra očekuju konačnu presudu koja će riješiti pitanje skrbništva, a ako je suditi po Severininom komentaru, obje strane jučer nisu bile zadovoljene. Na sudu se Severina pojavila sama i bez odvjetnika, a njezin suprug Igor Kojić (31) navodno je u Beogradu.

Beograd, 010319.
Dvorana Kombank.
Premijera filma Poslednji Srbin u Hrvatskoj na medjunarodnom filmskom festivalu FEST.
Na fotografiji: Severina i Igor Kojic.
Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX
Peđa Milosavljević / Hanza Media
Igor i Severina Kojić

"Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca... Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog ''oglasa'' u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ''daleko mu kuća..'', zaključila je pjevačica i majka.

Sin trenutno vrijeme provodi s majkom u Zagrebu gdje i živi, a s ocem se viđa dva puta tjedno i svaki drugi vikend, po odluci suda. Presuda o skrbništvu donesena je i 2018. godine, no iste godine je i ukinuta. Ostaje za vidjeti u narednim tjednima kako će se rasplesti mukotrpna sudska priča koja traje već godinama.

Nikola Vilic / EPH

Severina i Milan upoznali su se krajem 2010., godinu kasnije već su bili zaručeni, a u veljači 2012. su postali roditelji. Ljubavna sreća nije dugo trajala pa su samo pola godine kasnije krenuli su problemi, a u lipnju 2013. godine ljubav je konačno puknula.

Linker
20. travanj 2024 01:29