Promo Dukat
Promo Dukat

RAZVILO SE I PRijateljstvo

Show se za njih nastavlja: Ivan Šarić i njegova plesna partnerica Paula usred grada izveli sambu

U vrtu Akademije likovnih umjetnosti usudili su se, pred brojnim znatiželjnicima, ponovo zajedno zaplesati komičar Ivan Šarić i njegova plesna partnerica iz showa 'Ples sa zvijezdama', Paula Jeričević.

Svi koji su se u srijedu zatekli u zelenoj oazi najljepšeg vrta u gradu, onog Akademije likovnih umjetnosti, ostali su ugodno iznenađeni - oduševio ih je Ivan Šarić koji je sa svojom plesnom partnericom Paulom Jeričević iz showa 'Ples sa zvijezdama' ondje otplesao sambu. Izvedba i nije bila sasvim spontana, jer su imali posebno pripremljenu koreografiju, no baš je zato bila na profesionalnom nivou za uzvik 'wow'.

Izgledali su vrlo atraktivno kao plesni par - on visok, u košulji, laganim ljetnim hlačama i tenisicama, a ona u čipkastoj majici, tajicama i također tenisicama. A ako je za suditi po kasnijem druženju na travi, među njima se razvilo i pravo prijateljstvo.

Donedavni plesni partneri u popularnom showu 'Ples sa zvijezdama', Ivan i Paula ondje su se našli ne bi li uživali u brunchu koji je organizirao Dukat - u opuštenoj atmosferi, uz ugodnu glazbu i zdrave obroke, kušali su novitete iz te domaće tvrtke odnosno novi b.Aktiv LGG multivitamin drink, a Ivan je imao i voditeljsku ulogu.

Promo Dukat
 

Promo, Dukat