Kirsty O'Connor / Press Association / Profimedia
sedamdesete na djelu

Sienna Miller uz jednostavnu haljinu odabrala neobične čizme - šokirala i bojom i modelom

Asimetrična smeđa haljina američke glumačke zvijezde Sienne Miller oduševila je Londončane, ali je pogled definitivno bježao prema njezinim upadljivim čizmama visine tik do koljena.

Kad su i najhrabrije modne kombinacije u pitanju, miljenica Hollywooda Sienna Miller gotovo nikada ne napravi krivi korak. I iako bi malo tko uz elegantnu, lepršavu haljinu koja odiše 70-ima nosio ovakve vrišteće čizme do koljena, ona je uspjela privući pozornost i zapravo, oduševiti. I dok sedamdesete priču pričaju ne samo kroz kroj i materijal već i kroz tada omiljenu kombinaciju tamno smeđe i boje devine dlake, denver plave čizme od brušene kože pravi su "wow" element koji probija sva modna razdoblja.

Budući da je talijanska modna kuća Gucci, čiji potpis nosi i ova haljina, prepoznala Sienninu sklonost prema glamuru koji odiše prošlim vremenima, izabrala ju je za zaštitno lice svoje nove kampanje i - nisu pogriješili! Na premijeri njezina novog filma "American woman" održanoj u Londonu, ova je 37-godišnja američka zvijezda pokupila samo pozitivne komentare i na račun šminke i frizure - kosa joj je u blagim valovima padala niz ramena te je na lice nanijela nešto jači bronzer, a oko očiju i crnu olovku.

Ovih je dana Sienna u fokusu javnosti i zbog svojih medijskih istupa u kojima osuđuje angažiranje samo određenih glumaca za gej i uloge osoba koje pripadaju etničkim manjinama, inzistirajući na tome da "svi trebaju biti u stanju glumiti sve".

Sienna Miller attends a special screening of American Woman, at the Curzon Bloomsbury in London., Image: 475970952, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Kirsty O'Connor / Press Association / Profimedia
Kirsty O'Connor / Press Association / Profimedia

Linker
19. travanj 2024 08:44