Profimedia, Mega Agency
nema povlastica

Sin Arnolda Schwarzeneggera: 'Udaljio sam se namjerno od oca'

Patrick Schwarzenegger, 24-godišnji sin glumca Arnolda Schwarzeneggera, i sam je zagrizao u svijet glume, no ispričao je da od oca ne očekuje nikakve povlastice.

Arnold Schwarzenegger, 70-godišnji američki glumac Austrijskih korijena, koji je ujedno i producent, autor, investitor i političar, poznat još i kao bivši profesionalni body builder, ima veliki utjecaj u filmskoj industriji. No, sinu ne želi pomagati u glumačkoj karijeri, barem ne - još. Naime, 24-godišnji Patrick Schwarzenegger, treće dijete proslavljenog glumca i njegove bivše supruge, novinarke Marije Shriver, iskreno je progovorio za New York Post o svom probijanju na filmska platna.

'S glumom sam rastao, a u školi sam se odmah upisao na dramu. Za razliku od vršnjaka, imao sam oca glumca s kojim sam se mogao konzultirati oko svoje izvedbe i ti zajednički napori su nas zbližili. Stalno smo radili nove i nove drame na školskim radionicama, dodijelili bi mi partnera ili partnericu, a ja bih uvježbavao s roditeljima. Gluma je bila moja inspiracija', rekao je i nastavio da ga je otac kao dijete često vodio na set, da je spavao u njegovoj prikolici, odlazio ujutro s njim u sobu za šminkanje... 'U film me prvi put ubacio kad mi je bilo nekih 10 godina, bila je to mala uloga s Adamom Sandlerom u filmu The Benchwarmers', otkrio je.

Nakon toga je, kaže, morao ići svojim stopama i mukotrpno raditi da se dokaže. Sam. Trenutačno ga možemo vidjeti uz Bellu Thorne u romantičnoj drami 'Midnight sun' odnosno 'Ponoćno sunce'.

'Ništa ne ide lako u životu, I moj otac to zna. I ja danas radim mukotrpno. Odbili su me za mnoge uloge, ali ne žalim se. Samo radim. Otac mi je podrška, ali namjerno sam se udaljio od njega, gotovo otjerao. Ne pokušavam ući u niti jedan od njegovih filmova. Nadam se da ću jednog dana raditi s njim, ali sada radim ono što se zove 'grijati stolicu'.'

Patrick Schwarzenegger thomas up while out and about in New York City.
22 Mar 2018, Image: 366675069, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
15. travanj 2024 16:27