RTL promo
LJUBAV u Zvijezdama

Sin Hrvoja Rupčića i Tine Kresnik oduševio žiri, tatu i svoju djevojku

Sin poznatih glazbenika Hrvoja Rupčića i Tine Kresnik posljednjih dana privlači pažnju svojim talentom koji je predstavio u showu 'Zvijezde'.

'Još uvijek dobivam pohvale sa svih strana za njegov nastup. Zovu me kolege glazbenici koji vide u njemu veliki potencijal. Naravno, ja za njegov talent dugo znam. Doduše, mislio sam da će se fokusirati na sviranje klavijatura, ali sada se ovim nastupom više okrenuo pjevanju. Mene je oduševila njegova ležernost i opuštenost u prvom televizijskom nastupu, a tremi nije bilo ni traga. Nina Badrić mi je rekla da je samo pitanje sata kada će imati svoj bend, a toliko vjeruje u njega da je mene na svom nedavnom koncertu predstavila kao tatu pjevača Noe Rupčića', govori nam glazbenik Hrvoje Rupčić koji puca od ponosa zbog pjevačke izvedbe svog 20-godišnjeg sina Noe Rupčića.

Rupčić Junior oduševio je žiri i publiku izvedbom u talent showu RTL-a, a u njegov glas odmah se zaljubio Petar Grašo. U show je došao u društvu svoje djevojke Stephany Domitrović, 20-godišnje studentice Učiteljskog fakulteta koja je također nastupala, a jedno su drugome najveća podrška. Upoznali su se u Novskoj gdje ona živi, spojila ih je glazba, a već su zajedno imali svoje prve nastupe. Pred kamerama RTL-a otkrila je kako je doživjela vršnjačko nasilje zbog izbora glazbe koju je slušala, ali i zbog viška kilograma te da je sve ružne periode svoga života uspjela premostiti uz pomoć dečka Noe. Ponosan tata Hrvoje Rupčić otkrio nam je da je upoznao Slavonku Stephany Domitrović, koja je često kod njega u gostima, te da mu je drago što su se ona i Noa pronašli.



RTL promo


Noa Rupčić je u showu otpjevao pjesmu grupe Led Zeppelin 'Whole Lotta love', a Petar Grašo mu je rekao da je pravi roker i da ima izvanrednu boju glasa te mu je odlučio biti mentor. Sin poznatih glazbenika Hrvoja Rupčića i Tine Kresnik glazbom je 'zaražen' od malih nogu. Noa već mjesecima svira s Kojotima, a Hrvoje mu je dao podršku kad je prvi puta svirao s grupom na krovu Muzeja suvremene umjetnosti u lipnju, kada ga je savjetovao: samo hrabro i požrtvovno. Ponos nije krila ni majka Tina Kresnik koja je za vrijeme nastupa bila na koncertu Zdravka Čolića, ali je, kaže, sve nadoknadila pregledaviši snimku više puta.

Facebook Hrvoje Rupčić

Linker
23. travanj 2024 22:12