Getty Images
njegovih pet minuta

Sin jedne od najljepših glumica svijeta zablistao uz mamu na crvenom tepihu

Prije nekoliko godina Manolo je odlučio krenuti majčinim stopama i okušati se u glumi. Majka Sofia i očuh Joe blistali su od ponosa na premijeri druge sezone njegove serije.

Na premijeri druge sezone serije "Guilty Party" u Hollywoodu, sve su oči bile uprte u slavnu glumicu Sofiju Vergaru i njezinog 26-godišnjeg sina Manola.

HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 02:  Manolo Vergara (L) and Sofia Vergara attend the
Getty Images for AT&T Hello Lab

Manolo Gonzalez Vergara prije nekoliko godina odlučio je krenuti majčinim stopama, a nakon nekoliko manjih uloga ponudila mu se prilika da pokaže glumačke vještine u napetoj mladenačkoj seriji koja se prikazuje na You Tubeu.

Zanosni Manolo izgledao je poput mladog buntovnika u crnim hlačama, bijeloj majici i smeđoj kožnoj jakni, dok je njegova 46-godišnja majka Sofia blistala u glamuroznoj crnoj haljini s čipkastim detaljima i bež cipelama s vrtoglavo visokim potpeticama.

HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 02:  Actor Manolo Vergara (L) and actress Sofia Vergara arrive at the AT&T Hello Lab's
Getty Images

Kao podrška Manolu, na premijeru je stigao i Sofijin suprug Joe Manganiello koji je gentlemanski prepustio naslikavanje na crvenom tepihu pravoj zvijezdi večeri - tamnokosom ljepotanu koji je od majke naslijedio dobre gene.

HOLLYWOOD, CA - OCTOBER 02:  Actress Sofia Vergara (L) and actor Joe Manganiello arrive at the AT&T Hello Lab's
Getty Images

Sofia je Manola rodila kad je imala jedva dvadeset godina, u braku s Joeom Gonzalesom, dečkom iz srednje škole za kojeg se udala s osamnaest.

Krajem devedesetih spakirala je kofere i sina povela u Miami u potrazi za boljim životom, u čemu je nakon dugogodišnje borbe za ulogama, zahvaljujući seriji 'Moderna obitelj' i uspjela.

Linker
25. travanj 2024 09:09