Philippe Farjon / Starface / Profimedia
Nevjerojatna sličnost

Sin markantnog Bali-bega već 'rastapa' pogledom: 'Izgleda ozbiljno kao i njegov tata'

Obožavatelji Buraka Özçivita ne mogu se načuditi koliko maleni Karan sliči ocu. Posljednja fotografija pokazao je da će, kada malo poraste, sigurno slamati ženska srca.

Markantni turski glumac Burak Özçivit (35) i njegova supruga Fahriye Evcen (34) u travnju prošle godine postali su roditelji malenoga Karana. Glumac, koji se proslavio ulogom Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni', uživa u svojoj ulozi, a mnogi su primijetili da je Karan izgledom gotovo potpuno "povukao" na oca.

Posljednja fotografija koju je Fahriye podijelila na Instagramu izazvala je oduševljenje kod njihovih obožavatelja koji su odmah prokomentirali da je maleni isti tata.

S tim se složila i Fahriye koja je ispod simpatične fotografije napisala "Izgledamo ozbiljno kao i njegov tata", misleći na Burakov strog i snažan pogled.

Poznati turski par vjenčao se 2017. te se činilo kako žive idiličan život. No, počelo se šuškati kako je Burak pao u depresiju zbog poslovnih problema i obolio od sindroma sagorijevanja. Ipak, kada je Karan došao na svijet, njegovom ocu se potpuno promijenio svijet pa se lakše uhvatio u koštac s problemima.

Instagram
Burak i Fahryje vjenčali su se 2017.

Inače, Burak i Fahriye dugo su skrivali vijest o njezinoj trudnoći, no kada su se potvrdila nagađanja, više nisu mogli sakriti sreću zbog prinove. Pri porođaju je maleni težio 3670 grama, a dugačak je bio 52 centimetra te je roditelje iznenadio ranije nego što su očekivali, no sve je prošlo glatko. Burak je cijelo vrijeme bio uz suprugu te je prisustvovao i porođaju.

Čitajte i:

STIGLA RODA Bali-beg slavi kao nikad: Sreća je sada potpuna i kod kuće

Koja promjena! Bali-beg pustio kosu, već mu je do ramena

Nakon životne drame, napokon najsretnije vijesti za Bali-bega

Posrnula zvijezda Burak Özçivit: Životna drama omiljenog Bali-bega

Linker
15. travanj 2024 06:49