Getty Images for EJAF
agonija koju ne želi nikome

Sir Elton John iznenadio javnost: 'Nakon operacije raka prostate morao sam ponovo naučiti hodati'

Operacija raka prostate kojoj je Sir Elton John bio podvrgnut u Los Angelesu 2017. bila je uspješna, no 10 dana nakon zahvata pojavila se rijetka i vrlo teška komplikacija zbog infekcije. Tada je 11 dana ležao u agoniji, ne znajući hoće li preživjeti te se, govorio je u intervjuima, molio Bogu da barem još jednom vidi svoju djecu. Sada je priznao da je bio toliko bolestan da više nije mogao hodati.

Slavni britanski glazbenik, 72-godišnji Sir Elton John, voditelju Grahamu Nortonu u BBC-jevoj emisiji "Elton John: Uncensored" govorio je o najtežim trenucima koji su ga snašli u životu, kada mu je 2017. godine dijagnosticiran rak prostate. I dok je o tome već govorio za javnost te čak napisao autobiografsku knjigu "Me", sada je otišao korak dalje i otkrio što se sve događalo nakon teške operacije. "Nedugo nakon zahvata odlučio sam održati koncert u Vegasu. Na pozornici sam bio u totalnoj agoniji uslijed bolova. Tada sam nosio pelene. Odjednom nisam mogao zadržati mokraću, i jednom trenutku samo mi je kroz glavu prošlo "kad bi oni samo znali da sam se upravo pomokrio", iskreno je priznao.

Glazbenik, koji sa suprugom Davidom Furnishom odgaja dvoje djece, sinove Zacharyja i Elijaha, rekao je da je ponovo bio hitno prevezen u bolnicu u Londonu. "Bio sam užasno bolestan, 24 sata od smrti. Nakon te agonije, morao sam ponovo učiti hodati", rekao je.

Potom je rekao da si je u u bolnici stalno ponavljao: "Ne daj da umrem, želim gledati svoju djecu kako rastu". Malo je toga, rekao je još, od njega ostalo kad su mu odstranili prostatu i kad je izgubio kosu.

"Ćelav sam, a ne volim biti ćelav. Jako sam sretan s perikom koju sada nosim. Molim joj se svake večeri", rekao je kroz šalu.

WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26:  Hosts David Furnish (L) and Sir Elton John attend the 25th Annual Elton John AIDS Foundation's Academy Awards Viewing Party at The City of West Hollywood Park on February 26, 2017 in West Hollywood, California.  (Photo by Ari Perilstein/Getty Images for EJAF)
Getty Images for EJAF
Elton John sa suprugom

Linker
20. travanj 2024 23:04