Profimedia, The Photo One
brzinski

Širi se poznata obitelj: Beba za bebom - treća na putu u manje od tri godine

U kolovozu će tek biti tri godine otkako je rodila prvo dijete, a sada se Bar Refaeli pohvalila već trećom trudnoćom!

U kolovozu će tek biti tri godine otkako je rodila prvo dijete, a sada se Bar Refaeli pohvalila već trećom trudnoćom!

Izraelska manekenka Bar Refaeli potvrdila je da sa suprugom, biznismenom Adijem Ezrom, čeka svoje treće dijete. Objavila je to putem zabavnog videa na svom Instagramu i tako oduševila svojih 2,9 milijuna pratitelja. 'Ja sam trudna' u videu je rekla euforično, na svom arapskom jeziku, grleći prijatelja kojeg smo upoznali i kao ovogodišnjeg voditelja Eurosonga, Assisa Azara.

Assi se cijelo vrijeme šalio s njom, rekavši: 'Nije li prije nekoliko sekundi bila trudna s drugim djetetom? Jako sam sretan zbog nje, ako se ne šali... No, izgleda malo trudno, izgleda. A zašto joj uopće treba troje djece'?

Vijest je došla u manje od dvije godine nakon što je rodila drugo dijete, djevojčicu Elle rođenu u listopadu 2017. Prvo dijete, kćerkicu Liv, slavni par je dobio u kolovozu 2016.

Često je u intervjuima znala reći, čak i prije prve kćeri, da želi veliku obitelj i da će to ostvariti. 'Odrasla sam u obitelji s četvero djece. I ja želim veliku obitelj. Znam da će mnoge mame na ovo reći neka pokušam prvo imati jedno, pa ću vidjeti, ali ja sam sigurna u sebe', rekla je još 2015. za Hello!.

CODE: QUIMI
****NO CREDIT*****
Barcelona, 25TH May 2015
PREGNANT BAR REFAELI AND HUSBAND ADI ERZA, TOURISTS IN BARCELONA
Pregnant Israeli model Bar Refaeli and her husband Adi Erza hand on hand doing a tourist tour in the center of Barcelona
The couple, married last September, are expecting their first baby.
She sported a big belly., Image: 286897404, License: Rights-managed, Restrictions: ****NO CREDIT*****, Model Release: no, Credit line: Profimedia, The Photo One
Profimedia, The Photo One

Linker
26. travanj 2024 15:35