HANSON
The Hanson brothers, some of the latest youngsters to make a splash in the music world, are shown in this photograph. Shown (L-R) are Issac, Taylor and Zachary Hanson. The brothers, from Tulsa, Oklahoma, have just released their debut album
Profimedia, Film Stills
HANSON
The Hanson brothers, some of the latest youngsters to make a splash in the music world, are shown in this photograph. Shown (L-R) are Issac, Taylor and Zachary Hanson. The brothers, from Tulsa, Oklahoma, have just released their debut album
Profimedia, Film Stills

22 GODINE NAKON HITA

Sjećate li se braće Hanson? Danas su sretno oženjeni, imaju 13 djece i svima su zgodniji nego ikad

Prije 22 godine svi su pjevušili njihov hit 'MMMBop', a trojica braće s dugom, plavom kosom postali su simpatije tinejdžericama diljem svijeta. Koliko su se promijenili podsjetili su u gostovanju u showu Lorraine nakon kojeg nije nedostajalo komentara kako su baš neodoljivi, a otkrili su da danas imaju - 13 djece.

Iako se Hansona većina sjeća upravo po hitu 'MMMbop', braća Issac, Taylor i Zachary cijelo ovo vrijeme stvaraju glazbu pa tako trenutačno promoviraju svoj novi, 11. album "String Theory". Ipak, daleko najuspješniji bio im je njihov debitantski "Middle of Nowhere" objavljen 1997., prodan u više od 10 milijuna primjeraka diljem svijeta, a iznjedrio je, uz "MMMBop" i hitove kao što su "Where' the Love", "I Will Come to You", "Weird" i "Thinking of You".

S obzirom na to da su na vrhuncu svoje slave bili mlađi od 16, braća Hanson danas su tek u tridesetima, a osim što su sada itekako punoljetni, otkrili su kako su u svi sretno vjenčani i imaju velike obitelji.

- Imamo trinaestero djece, svaki od nas ima već sinove starije od deset godina. Svi oni provode mnogo vremena zajedno jer smo stalno na turneji ili studiju i odlično se slažu - izjavila su braća.

Hanson - Taylor Hanson, Zac Hanson, Isaac Hanson
'Lorraine' TV show, London, UK - 11 Feb 2019, Image: 413203264, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Isaac, Taylor i Zac Hanson

Isaac Hanson (38), najstariji od njih, je bio i posljednji koji je uplovio u bračnu luku. Vjenčao se 2006. godine s Nicole s kojom danas ima troje djece: 4-godišnju Ninu Odette, 9-godišnjeg Jamesa Monroea i 11-godišnjeg Clarkea Everetta. Prvi se vjenčao Taylor (35) koji je 2002. godine oženio Natalie s kojom danas ima šestero djece: 15-godišnjeg Jordana Ezru, 13-godišnju Penelope Anne, 12-godišnjeg Rivera Samuela, 9-godišnje Vigga Moriaha i Wilhelminu Jane te 2-mjesečnog Claudea Emmanuela.

Najmlađi od braće, Zac (33) i njegova supruga Kate imaju četvero djece: John Ira Shepherd stigao im je 2008., a imaju i 7-godišnju Juniju Rosu Ruth, 4-godišnjeg Georgea Abrahama Walkera te 18-mjesečnu Mary Lucille Dianu.

Hanson - Taylor Hanson, Zac Hanson, Isaac Hanson
'Lorraine' TV show, London, UK - 11 Feb 2019, Image: 413202974, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

I dok se mnogi Isaaca, Taylora i Zaca sjećaju kao plavokose dječake, braća Hanson svojim su izgledom oduševili gledatelje koji su u međuvremenu zaboravili na njih. Na društvenim mrežama nije nedostajalo čuđenja, a većina se pitala "kada su braća Hanson postali tako zgodni". Kada su 1992. osnovali bend Isaac je imao 11, Taylor devet, a Zac tek šest godina te su pet godina nakon postali slavni zahvaljujući pjesmi 'MMMBop'.