Profimedia, Visual movies
DR QUINN

Sjećate li se njih? Pogledajte kako žena vrač i njezin Sully izgledaju dva desetljeća kasnije

Par iz kultne serije ponovno je pozirao zajedno nakon čak 21 godinu: Jane Seymour i Joe Lando podsjetili su obožavatelje na popularnu obiteljsku dramu i likove koji su obilježili devedesete.

Jane Seymour oduševila je sve obožavatelje serije "Dr. Quinn, žena vrač" kada je objavila fotografiju sa svojom velikom ljubavi Byronom Sullyjem iz tog hita iz devedesetih kojeg je glumio Joe Lando. 68-godišnja glumica proslavila se ulogom doktorice u CBS-ovoj hit seriji koja se snimala od 1993. do 1998. godine, dok je za Joea to bila gotovo jedina uloga po kojoj je prepoznatljiv.

Prod DB © CBS Production / DR
DOCTEUR QUINN, FEMME MEDECIN (DR. QUINN, MEDICINE WOMAN) serie TV 1993-1998 USA
avec Jo Lando et Jane Seymour
western, couple heureux, Image: 173646206, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies
Profimedia, Visual movies

Iako je prošlo više od 20 godina otkako se snimila posljednja epizoda, zvijezde te obiteljske western drame izgledaju kao da nije prošao niti dan, barem ako se pita njihove obožavatelje koji su ih zasuli komentarima, ali i molbama da se snime novi nastavci o ženi vrač. Iako su često fanovi priželjkivali da se njihova ljubav s malih ekrana preseli i u stvaran život, to se nije dogodilo.

Joe Lando je u braku s Kirsten Barlow od 1997. i imaju četvero djece, dok se Jane udavala čak četiri puta. Prvi brak bio joj je onaj s redateljem Michaelom Attenboroughom u ranim sedamdesetima, zatim je jednu godinu provela u braku s Geoffreyjem Planerom, da bi se udala za Davida Flynna i s njim provela čak 11 godina. Iako se činilo kako će četvrti brak potrajati, Jane se ipak razvela 2015. i od Jamesa Keacha nakon 22 godine braka.

Ipak, otkako je snimanje završilo, Lando i Seymour su ostali bliski prijatelji i često provode ljeta zajedno, baš kao što su i ovo.

Linker
17. travanj 2024 16:51