Profimedia, AKM-GSI
OBITELJSKI ŽIVOT

Skriva ih od javnosti, ali sada nije odoljela: Megan Fox pokazala sinčiće

Tri sinčića pomno skriva od javnosti, ali skorašnji rođendan njezinog najmlađeg mezimca potaknuo je glumicu Megan Fox da na Instagramu podijeli obiteljsku fotografiju.

Kolaž od četiri polaroidne fotografije obitelji glumice Megan Fox (31) i glumca Briana Austina Greena (43) razdragale su njihove obožavatelje jer ih se s djecom rijetko kad može vidjeti u javnosti, a još rijeđe dijele njihove fotografije na društvenim mrežama.

Ipak, ovog puta je holivudska ljepotica napravila iznimku: objavila je fotografije 4-godišnjeg Noaha, 3-godišnjeg Bodhija Ransoma te 11-mjesečnog Journeyja River u čiju se fotografiju "ugurao" i njezin suprug, dok je četvrta pozicija u kolažu rezervirana za nju.

Holivudski par vrlo rijetko dijeli fotografije svoje obitelji na društvenim mrežama, ali Brian povremeno ne može odoljeti: fotografiju najmlađeg sina, koji će 4. kolovoza navršiti godinu dana, podijelio je uskoro nakon što je rođen. Uz fotografiju je dodao i sladak status: "Moja supruga rađa lijepu djecu".

Čini se da par uživa u obiteljskom životu i da su riješili sve razmirice. Naime, glumica je predala zahtjev za razvod 2015. godine, nakon pet godina braka, ali su se pomirili godinu dana kasnije, nekoliko mjeseci prije rođenja njihovog najmlađeg sina. 43-godišnji glumac nedavno je obasipao komplimentima svoju suprugu u intervjuu za magazin People.

- Ona je nevjerojatna jer kaže ono što misli, ne boji se nikoga, ima svoje mišljenje i stvarno je opaka – izjavio je i dodao da ne zna kako su uspjeli očuvati svoj brak od deset godina.

Profimedia, AKM-GSI

Linker
13. travanj 2024 19:19