Ronald Goršić CROPIX / CROPIX
Prvi doznajemo

SKRIVALI SU DO ZADNJEGA: U ožujku će biti veliki 'Dan D' za Željka i Jovanu Joksimović

Glazbenik koji je miljenik publike diljem regije s velikim zadovoljstvom iščekuje svoj nastup na kojemu izazove snažne emocije i fantastične reakcije. Dugogodišnja karijera i nevjerojatna karizma koju ovaj glazbenik posjeduje čine ga jedinstvenim na pozornici, a samo za Gloria.hr otkriva ambiciozne planove za blisku budućnost.

Ostalo je nešto više od dva tjedna do najromantičnijeg dana u godini - Valentinova, a mnogima omiljeni glazbenik, Željko Joksimović, čije stihove prati ljubavna tematika i koji su zato savršeni za podizanje atmosfere na ovaj dan, osim što najavljuje koncert ljubavi 14. veljače u Areni Varaždin, samo za naš portal otkriva i ambiciozne planove za budućnost.

Naime, do zadnjega se nije znalo da Željko Joksimović planira malo iskoračiti iz glazbenog svijeta, a ne sumnjamo kako će u svoje nove projekte uključiti i lijepu suprugu, televizijsku voditeljicu Jovanu Joksimović.


Ulaskom u 2020. godinu, kada se najčešće donose nove odluke, što ste poželjeli sebi, a što ljudima oko sebe?

- Svima sam poželio zdravlje, jer je to najvažnije. Poželio sam i dobro raspoloženje, poštovanje, mnogo ljubavi, kvalitetne glazbe i da svi imaju pregršt razloga za radost i veselje. Kada imate te stvari, sve ostalo ide lakše i ljepše.

Možete nam najaviti projekte na kojima radite ove godine, da li je istina da uz nove pjesme na kojima radite, pokrećete i tri televizije? O čemu se točno radi?

- Istina je, i mogu s ponosom najaviti da tijekom ožujka otvaram tri televizije. Jedna je dječja, pokrivat će teme iz obrazovanja, znanosti, ranog razvoja, imat će zanimljiv zabavno-dječji sadržaj, neke originalne, dinamične i popularne emisije. Djelit će obiteljske vrijednosti, svakako. Druga je zabavna, s mnoštvom kvalitetnog glazbeno-zabavnog programa, voditelja koji su poznati i priznati u svojim segmentima. Obraćamo se široj publici, ali im pružamo nešto sasvim novo i drugačije, nešto što do sada nisu mogli vidjeti na televiziji. Treća televizija je zdravstvena, s temama konvencionalne medicine, alternativne medicine, preventive, prehrane, fitnessa, mentalnog zdravlja i zdravstvene tehnologije kojima će se pristupiti na edukativan i zabavan način.

Znamo da ste romantičar u duši, ali kako se privatno odmarate?

- Uz glazbu. To je najbolji odmor, i preporučujem ga svima :)

Press

Glazbenik koji je miljenik publike diljem regije s velikim zadovoljstvom iščekuje svoj nastup na kojemu redovito izazove snažne emocije i fantastične reakcije.

Osim što je iznimno glazbeno talentiran i svira više od deset instrumenata, Željko Joksimović je ostvario i zapažen nastup na Eurosongu 2004. godine s pjesmom "Lane moje" gdje je osvojio drugo mjesto.
Dugačak je popis singlova koje publika prepoznaje već nakon prvog takta i pjeva u jedan glas, a neke od njih imat ćete priliku čuti na dan koncerta: "Vreteno", "Milimetar", "Nije ljubav stvar", "Ljubavi“", "Leđa o leđa” i mnoge druge.

Željko Joksimović dosad je izdao šest albuma, a prošle je godine održao i veliku turneju u Americi. Njegovi koncerti su poznati po raskošnoj scenografiji i tome što pozornicu dijeli s vrhunskim glazbenicima.

Ako želite sve ovo i sami doživjeti, osigurajte ulaznice na vrijeme i provedite nezaboravnu noć uz predivne ljubavne pjesme!

Ulaznice su još u uvijek u prodaji i možete ih kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

  • Varaždin: Caffe bar Time Out, My Way
  • Čakovec: Caffe bar Parks, Paladin
  • Ivanec: Kavana Ivana
  • Novi Marof: Caffe bar Rose
  • Ludbreg: Caffe bar Rondo
  • Mursko Središće: Caffe bar Parks
  • Prelog: City bar
  • Palovec: Domino bar
  • BP Petrol
  • Eventim
Linker
14. travanj 2024 17:13