George W. Bush / Instagram
U DRUŠTVU OBITELJI

Skromno vjenčanje, ali luksuzna vjenčanica: Kći bivšeg predsjednika zablistala na ceremoniji

Kći bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha udala se za scenarista i glumca Craiga Coynea u Maineu.

Kći bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha udala se za scenarista i glumca Craiga Coynea u Maineu.

Iako je teško skrivala emocije, Barbara Bush je s osmijehom na licu koračala do oltara držeći pod ruku svojeg oca, bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha. Intimno vjenčanje održano je u Maineu gdje su mladenci proslavili svoj dan okruženi samo najbližom obitelji, a 36-godišnja mladenka blistala je u jedinstvenoj haljini koju je dizajnerica Vera Wang kreirala samo za nju. Odabrala je svilenu kreaciju boje slonovače s tankim naramenicama te plašt i veo od talijanskog tila.

Njezino nešto posuđeno bila je narukvica koju je njezin djed, bivši američki predsjednik George H.W. Bush darovao njezinoj baki Barbari Bush za 70. godišnjicu braka. Baka, bivša prva dama SAD-a po kojoj je dobila ime, je preminula ove godine pa je njezina narukvica imala dodatno značenje za emotivnu mladenku.

Vjenčanje Barbare Bush u Craiga Coynea posebno je ganulo njezinu sestru blizanku Jennu Bush Hager, a i cijela ceremonija je bila usmjerena na obitelj. Barbarina teta Dorothy Bush Koch je predvodila ceremoniju, dok je njezin djed ponosno sjedio u prvom redu, a otac pak joj je posvetio objavu na Instagramu.

Linker
26. travanj 2024 11:23