Putovanje bračnih partnera
 Facebook
SRETNA OBLJETNICA

Sladunjav izljev ljubavi Brune Šimleše prema supruzi Maji

Iako nisu zajedno na dan kada slave 16 godina veze, Bruno Šimleša nije ostao dužan svojoj životnoj partnerici i supruzi Maji već joj je romantičnim statusom zahvalio na svemu što su prošli zajedno.

Sociolog Bruno Šimleša (38) objavio je status na svojem Facebook profilu koji je u kratkom vremenu prikupio mnoge komentare i emotivne reakcije.

Kako je inače prvi hrvatski ljubavolog poprilično suzdržan u komentarima oko vlastitog braka, danas je odlučio biti 'otvorena knjiga'.
Naime, na dan 2. svibnja s prevoditeljicom Majom koja je trenutačno u Bruxellesu, slavi 16 godina veze, a mnoge prijatelje je svojim romantičnim ispadom izuo iz cipela.

Promo
Bruno Šimleša sa suprugom

'I dalje nas spontano oduševi ljepota koju stvaramo.
I dalje se uzbuđujemo na sve moguće načine.
I dalje se volimo!
I dalje je neusporedivo više onoga što nas spaja, nego onoga što nas razdvaja.
Danas nismo zajedno. Ona je u Bruxellesu, a ja se spremam za večerašnje predavanje u Kinu Europa. Ali zapravo jesmo zajedno', napisao je Bruno koji se sa suprugom poznaje od srednje škole jer su bili najbolji prijatelji u srednjoj školi.



Instagram


U nedavnom intervjuu Bruno nam je priznao kako su zbog zdravih temelja u vezi uspjeli prevladati krizu u braku.

'Kriza je nastala jer smo teško pronalazili vrijeme jedno za drugo nakon što smo postali roditelji, a imali smo i različite ideje o odgoju.Mnogo vremena smo ulagali da budemo što bolji roditelji, ali i da nađemo vrijeme samo za sebe. Zbog toga je ponekad patio posao, ali bolje posao, nego obitelj', otvoreno je izjavio.

Linker
25. travanj 2024 12:46