Marijana Mikulić sa suprugom Josipom
 Ranko Suvar/CROPIX
Njihov brak je mrak!

Slavi se u domu glumice Marijane Mikulić: Bilo je suza i smijeha, uspona i padova

Poznatu glumicu Marijanu Mikulić dani, a možda i sati dijele do dolaska njezinog trećeg sinčića koji stiže kao naljepši poklon za 13.godišnjicu braka koju sa suprugom danas slavi

'Valjda smo sad prošli sve krizne, prva sedma, trinaesta, ima još koja? Bilo je suza i smijeha, uspona i padova, ali mi ostadosmo zajedno, doslovno, u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti! I evo, čekamo našeg trećeg bandita, da proširimo ovu našu malu zajednicu. Ja sam sve šira i sve luđa, a ti sve tolerantniji, ne znam gdje nam je kraj. Dao nam Bog da još puno godinica, zdravih i veselih, a prije svega zajedničkih! I da nas blagoslovi još kojim malim banditom! Ljubi te tvoja luda žena!', riječi su kojima je i ove godine, na 13. godišnjicu braka, suprugu, ali i prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama, poručila domaća glumica Marijana Mikulić (36).

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

To bilo mlado, ludo, oženilo se, Al evo 13 punih godinica braka! Valjda smo sad prošli sve krizne, prva sedma, trinaesta, ima još koja?? Bilo je suza i smija, i uspona i padova, Al mi ostadosmo zajedno, doslovno, u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti! I evo čekamo našeg trećeg bandita, da proširimo ovu našu malu zajednicu Ja sam sve šira i sve luđa, a ti sve tolerantniji, ne znam di nam je kraj Da nam Bog da još puno godinica, zdravih i veselih, a prije svega zajedničkih! I nas blagoslovi još kojim malim banditom! Ljubi te tvoja luda žena! . . . #loveandmariage #aniversary #godisnjica #13years of #mariage #crazyfamily #lovemyfamily #lovemyboys #actress #actresslife #zenamajkaglumica

Objavu dijeli Marijana Mikulić (@maremikulic)

Marijana koja se proslavila ulogom iz serije 'Ponos Ratkajevih', gotovo svake godine suprugu čestita godišnjicu braka emotivnim statusom na društvenim mrežama.'Ne želim sada da zvuči klišeizirano, ali on je meni stvarno najveća podrška. Sad se već naviknuo i ima za sve razumijevanja, zna kad sam luda, kad hiperventiliram, zna kad treba nešto reći, a kad je najbolje da prešuti, rekla je poznata glumica.

Njezin suprug Josip, docent na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i sinovi Ivan i Andrija uvijek su joj u središtu pozornosti. Obitelj živi i radi u Zagrebu, a glumica je rođena u Širokom Brijegu te se sretni par prije 13 godina ondje i vjenčao. A najveće slavlje tek stiže, jer će u njihovu obitelj ovih dana stići još jedan sin.

Linker
16. travanj 2024 18:43