Getty Images
ONUR I ŠEHEREZADA

Slavlje kod najpoznatijeg glumačkog para Turske: Stigao je drugi sin

Kako javljaju turski mediji, glumcima koji su se upoznali na snimanju serije "1001 noć" stigla je prinova u obitelj, a par proživljava najsretnije razdoblje života.

Slavni glumački par Turske dobio je prinovu u obitelj. Mnogima omiljena glumica turskih sapunica, 36-godišnja Bergüzar Korel i njen ništa manje poznati partner, 49-godišnji Halit Ergenç već imaju 10-godišnjeg sina Alija. Ponosni roditelji dobili su drugo dijete - sina Hana. Dug je 52 cm i težak 3,5 kg, a otac je prisustvovao porođaju. Iako je glumica navijala da im obitelj stigne djevojčica i za nju je već izabrala ime Lejla, stigao im je drugi sin. Na pitanje plaši li je što će kod kuće biti okružena isključivo muškarcima odgovorila je...

ISTANBUL, TURKEY - NOVEMBER 12:  Halit Ergenc and Berguzar Korel attend the GQ Turkey Men of the Year awards at Four Season Bosphorus Hotel on November 12, 2014 in Istanbul, Turkey.  (Photo by S. Alemdar/Getty Images)
Getty Images

"Nisam nimalo uplašena. Štoviše, činjenica da ću u kući imati trojicu muškaraca i da će me svi oni voljeti čini da se osjećam divno.", rekla je i istaknula kojim se vrijednostima učiti svog sina. "Bit ću uz njega kako bi izrastao u dobru osobu. To isto radim s Alijem. Učim ga, baš kao što ću učiti i njegovog brata, da je važno poštovati sve ljude, bez obzira na spol, jezik kojim govore, religiju, boju kožu, seksualnu orijentaciju ili odjeću koju nose", zaključila je Berguzar.

Mipcom Cannes 2016 - Halit Ergenc Berguzar Korel - Photocall de Wounded Love, Image: 303291310, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual
Profimedia, Visual

Glumci su se upoznali na snimanju serije "1001 noć", u kojoj su imali glavne uloge Onura i Šeherezada. Njihova ljubavna priča prikovala milijune gledatelja širom svijeta za male ekrane, a onda se i njima dogodila ljubav. Halit je bio u braku s glumicom Gizem Soysaldı. Nakon razvoda, oženio je kolegicu koja je već bila u drugome stanju s njihovim prvim djetetom.


Pročitajte i:

Linker
18. travanj 2024 03:43