tek je počelo...

Slavlje u domu Nives i Gorana Ivaniševića

Instagram/privatni
Samo dani, a možda i sati dijele Gorana i Nives Ivanišević do njihova najsretnijeg dana kada na svijet stiže prvo zajedničko dijete sretnog para, a do tada slavlja ne nedostaje

Radijska voditeljica Nives Ivanišević ove je subote proslavila 36.rođendan a iako je priželjkivala da prinova stigne upravo na njezin dan, čini se da će do dolaska bebe još malo pričekati.

Zaljubljeni osmjesi nisu nedostajali na slavljeničkoj fotografiji koju je atraktivna trudnica objavila na društvenim mrežama. Njezin suprug, teniski as sa sjajem u očima ovjekovječio je posljednji rođendan koji slave u dvoje.

instagram
 

Osvajač Wimbledona zasigurno će biti vrlo spretan s mijenjanjem pelena i uspavljivanjem djeteta s obzirom na to da iz prijašnjeg braka s Tatjanom Dragović ima kći Amber Mariju (15) i sina Emanuela (10).

Baš poput kakvog holivudskog para, Nives i Goran prinovu čekaju samo godinu dana nakon tajnih zaruka. U prosincu prošle godine par se vjenčao, a ubrzo je javnost doznala i da novopečeni supružnici čekaju dijete.

Zagreb, 070418.
Botanicki vrt.
Modna revija Elfsa u jedinstvenom ambijentu Botanickog vrta.
Na fotografiji: Nives Canovic i Goran Ivanisevic.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Šuvar / Hanza Media

Tatjana Jurić i Nives i Goran Ivanišević