Anamarija Asanović u šetnji sa mamom i kćerkom
 Foto: Duje Klaric / CROPIX / CROPIX
Dirljive poruke Zorki

Slavlje u obitelji Asanović ove godine daleko od prijatelja i rodnog Splita

Daleko od rodnog Splita, malenih prijateljica i tate Marina, kćerkica dizajnerice Anamarije Asanović, Zorka, dvije je svjećice na torti puhala s mamom i djedom Aljošom u Melbourneu.

'Sretan ti rođendan ljubavi moja jedina', topla je poruka kojom je splitska dizajnerica Anamarija Asanović svojoj mezimici Zorki čestitala njezin drugi rođendan. Ponosna mama i kćer na ovaj važan dan slave u dalekoj Australiji odnosno u Altoni, predgrađu Melbournea. Ondje su otišle s Aljošom Asanovićem, Anamarijinom ocem koji je još u listopadu prošle godine izabran za glavnog trenera i menadžera kluba 'Melbourne Knights' za prvenstvo u 2018. godini. Unučica i kćer pomažu mu u konačnom preseljenju i prilagodbi, stoga su na ovom kontinentu već tjednima.

Zorka je stoga za svoj dan u pravom smislu riječi zaslužila najljepšu i najukusniju tortu s elementima jednoroga i najšarenijim slatkim mrvicama na svijetu.

'Djevojčice moja, danas je tvoj dan, danas je tvoj drugi rođendan... Iza tebe je tek nekoliko godina života, a već si toliko lijepoga unijela u moj život. Budi i dalje takva sretna i nasmijana... Sretan ti rođendan ljubavi moja, voli te tvoj barba', poruka je koju je Zorki, javno, posvetio ujak Antonio Asanović, Anamarijin brat. Na Anamarijinom i Antonijevom Instagramu nižu se lijepe želje prijatelja i svih njihovih pratitelja na ovoj društvenoj mreži.

Sretan Ti Rodjendan ljubavi moja jedina

A post shared by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa) on

Linker
25. travanj 2024 19:31