Instagram
privatni i poslovni

Slavlje za slavljem: Za Tina Jedvaja ovo je najsretniji mjesec

Da će ovog biti godina za pamćenje, Tin Jedvaj znao je još u srpnju kada se s reprezentacijom vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji okićen srebrnom medaljom. Ipak, 2018. donijela mu je još razloga za slavlje - i svi su se odvili ovog mjeseca.

Čini se kako je ovaj studeni za Tina Jedvaja posebno sretan mjesec. Osim što je 28. studenog proslavio 23. rođendan, od početka mjeseca nižu se slavlja. Najprije je postigao svoj prvi zgoditak za nogometni klub Bayer Leverkusen, da bi sredinom mjeseca razveselio navijače i svoje suigrače kada je na utakmici protiv Španjolske u Maksimiru, u sklopu Lige nacija, postigao dva pogotka. To su bili prvi njegovi golovi za hrvatsku nogometnu reprezentaciju i time je najavio da će biti jedna od glavnih zvijezda nove postave Zlatka Dalića.

Croatia's Tin Jedvaj warms up during the UEFA Nations League - League A - Group 4 match at Estadio Manuel Martinez Valero, Elche. Picture date 11th September 2018. Picture credit should read: Matt McNulty/Sportimage via PA Images, Image: 386778025, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Sa samo 23 godine, koje je navršio jučer, Tin iza sebe već ima i srebrnu medalju sa Svjetskog nogometnog prvenstva, a osim na svoje prve golove, posebno je ponosan i na svoju dugogodišnju djevojku Dinu Dragiju. Isti dan kada je on omogućio pobjedu hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, održana je Dinina promocija diplome stručne prvostupnice međunarodnih odnosa i diplomacije.

Zagreb, 141118.
Stadion Maksimir.
Utakmica 3. kola, skupine 4, Lige A Lige Nacija izmedju Hrvatske i Spanjolske.
Na fotografiji: Tin Jedvaj nakon gola.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / Hanza Media

- Jako sam ponosan na tebe. Tvoja promocija podsjetila me da se naporan rad uvijek isplati. Ne samo jer si završila prvostupnički, već i zato jer sada studiraš na jednom od najboljih fakulteta na svijetu. Hvala ti za sve što si postigla, tvoj uspjeh me motivira. Ovo je prva promocija od mnogih u budućnosti - poručio joj je Tin, kojeg je Dina istog tog dana bodrila s maksimirskog stadiona.

Par je zajedno već nekoliko godina i Dina prati Tina u njegovoj nogometnoj karijeri pa je tako najprije živjela s njim u Italiji kada je on igrao za Romu, da bi se nakon toga preselili u Njemačku gdje i danas igra za Bayern Leverkusen. Ipak, čini se kako je proslavu njegovog rođendana propustila jer je objavila fotografiju iz Londona gdje studira na University College London (UCL).

Linker
25. travanj 2024 18:09