Luka Nižetić
 foto: Davor Matota
Mi volimo feštu

Slavlju Luke Nižetića nema kraja: 'Blago kući koju mi zaobiđemo'

Zagrebačku špicu Luka Nižetić odavno je zamijenio onom južnijom. Njegova Komiža centar je svijeta, a tamo je u duši prava bonaca.

Pjevač Luka Nižetić danas, 12. kolovoza, slavi rođendan u Komiži na Visu, a zabava je počela još sinoć, kad je s najbližim prijateljima i suradnicima nazdravio u svoje ime.


'Nisam ništa pripremao ni planirao, svi prijatelji su razasuti po obali, teško ih je okupiti na jednom mjestu, a i nekako volim da se stvari dogode spontano. Nisam ljubitelj nekih velikih, mnogoljudnih slavlja, ali se nadam se da će me netko iznenaditi, staviti mi povez oko očiju i odvesti me na najromantičnije mjesto na otoku, onako, u zadnji tren.', smije se Luka kad smo pričali uoči njegovog 35. rođendana. I ovoga ljeta središte svijeta za njega je njegov bistro Fabrika, a srce tamo je zarobljeno, što zbog spize, a što zbog prirodnih ljepota otoka.

'Kako je Vis toliko velik, prekrasan i inspirativan, iz godine u godinu otkrivam neke nove uvale, restorane i mjesta tako da se nikako se ne mogu nauživati te ljepote i divljine. Tu i tamo pobjegnem, najčešće zbog posla, održim koncert i vratim se nazad u svoju oazu mira', govori Luka koji za sebe kaže da je pravo 'dite s mora'. 'Što sam južnije, nikako mi nije tužnije, moje je srce tada na mjestu. Dite sam s mora i sve najljepše uspomene vezu me uz more bez kojeg jednostavno ne mogu'.

Na zagrebačkoj špici dok još nije krenuo na jug, sreli smo ga u vrlo sportskoj kombinaciji, a svoju top formu gradi godinama.

Spica / Zagreb 03.08.2018. / foto: Davor Matota / Luka Nizetic
foto: Davor Matota
Luka Nižetić


Spica / Zagreb 03.08.2018. / foto: Davor Matota / Luka Nizetic
foto: Davor Matota
Luka Nižetić

'Držim se nekog svog dnevnog ustaljenog protokola gdje se budim oko 8 ujutro, prošećem psa Chaku, prigrizem nešto i odmah na trening. Nastojim se hraniti zdravo i misliti pozitivno. Nema tu neke velike filozofije. Imam svoj ritam i ne dopuštam da mi ga poremete vanjski utjecaji. Što sam stariji sve sam rigorozniji po tom pitanju', dodaje Luka koji je jako sretan što u životu ima dobre prijateljice. 'Sve moje drage prije su veselog duha i vole tulumariti što nam je i zajednička karakteristika. Blago kući koju mi zaobiđemo, volimo se našaliti.', kaže nam Luka i dodaje da je biti jako cool biti BFF glumice Nataše Janjić. 'Ona je najdivnija osoba na svijetu.'

Spica / Zagreb 03.08.2018. / foto: Davor Matota / Luka Nizetic
foto: Davor Matota
Luka Nižetić

Želja za rođendan je puno, a već zna da na jesen sprema svoje tijelo ukrasiti novom tetovažom.

Linker
14. travanj 2024 19:28