Instagram
SPREMNI ZA DOČEK

Slavlju nema kraja: Feštalo se do jutra, a pjevalo i za doručkom

Iako su jučer nakon utakmice na terenu izgledali neutješno, jutros su se probudili potpuno raspoloženi za slavlje - koje je počelo već za doručkom.

Srebrna medalja stiže u Hrvatsku nakon što su Vatreni jučer u finalu izgubili od francuske reprezentacije. Iako ih je poraz rastužio, jučer se nakon dodjele medalja i Zlatne lopte Luki Modriću slavilo do kasno u noć, a sa slavljem su nogometaši nastavili već za doručkom u moskovskom hotelu Swissotel Krasnye Holmy. Među prvima su se u restoran spustili Milan Badelj i Šime Vrsaljko koji su jutro započeli s pjesmom "Marica", hitom Daleke obale. Najglasniji su bili kad su pjevali stihove "Mora bit' da si se malo napija; Ma nisam dušo viruj mi, ti znaš da ne bi ja", gdje im se pridružio i Mateo Kovačić, a sve je snimio Vedran Ćorluka.

Naši nogometaši trenutačno su na putu iz Moskve u Hrvatsku gdje se u Zračnoj luci dr. Franjo Tuđman očekuju oko 14 sati. Iako ih je većina putovanje iskoristila za odmaranje i spavanje, još u autobusu na putu do aerodroma u Moskvi pjevali su oni najizdržljiviji: Dejan Lovren i Šime Vrsaljko, koji se već ranim jutrom iskazao s "Maricom". Na repertoaru u autobusu tako su se našli hitovi Jasmina Stavrosa "Kad se prijatelji rastaju" i "Umoran sam", a potonja je bila posvećena Mateu Kovačiću i Marcelu Brozoviću koji su iza njih nesmetano spavali nakon cjelonoćne proslave.

Instagram
Instagram
Slavi se i na putu

Zagreb we are coming #worldcup2018 #hrvatska #croatia #russia2018 #silverboys

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Linker
16. travanj 2024 07:00