Getty Images
šuškanja o ugovorenim brakovima

Slavna glumica bijesna: Tvrdi da nije bila na audiciji za novu suprugu Toma Cruisea nakon njegova razvoda od Nicole

Jedan je bivši član Scijentološke crkve nedavno izjavio da mu se u rukama našao popis dama koje su nakon Tomova razvoda s Nicole bile pozvane na audiciju za suprugu broj dva.

Da poznati glumci žive u ugovorenim brakovima šuška se otkad je Hollywooda, a na meti takvih glasina najčešće se nalaze oni koji svakih nekoliko godina ulaze u vezu s konobaricom, starletom ili manje poznatom glumicom.

Zbog povezanosti sa Scijentološkom crkvom, koja navodno upravlja životom Toma Cruisea, više se puta pričalo o njegovom dogovorenom braku s Katie Holmes pa čak i o audicijama koje su se održavale kako bi zvijezda filmova "Top Gun" i "Nemoguća misija" pronašao 'odgovarajuću suprugu'.

Actor Tom Cruise attends an event to promote the film
REUTERS

Bivši pripadnik Scijentološke crkve, Brendan Tighe, podigao je prašinu nedavnim pojavljivanjem u emisiji "Megyn Kelly Today", u kojoj je izjavio da je pronašao liste s popisom žena koje su se nakon Tomovog razvoda od Nicole Kidman pojavile na audiciji za njegovu novu suprugu.

Među tim ženama, na audiciji za gospođu Cruise, 2011. godine bila je i danas slavna glumica Scarlett Johansson.

JLP

Za portal E!News glumica je brže bolje opovrgnula glasine riječima: "Sama ideja da bi netko morao proći audiciju da bude u vezi je ponižavajuća. Odbijam širenje ideje da nemam pravo izabrati s kime ću ući u vezu. Samo čovjek poput Brendana Tighea bi mogao izmisliti ovakvu ludu priču".

U članku koji je 2012. objavio Vanity Fair već se pričalo o sličnim audicijama dotične crkve, a autor je tvrdio da su čelnici Scijentološke crkve između 2004. i 2005. godine pripremali glumicu Nazanin Boniadi za ulogu Tomove supruge.

Na kraju je 'odabrao' Katie s kojom se vjenčao 2006. godine te iste godine dobio djevojčicu Suri, a papire za razvod predao je 2012. godine.

WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26:  Actors Katie Holmes and Tom Cruise arrive at the 2012 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at Sunset Tower on February 26, 2012 in West Hollywood, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
Getty Images

Ima li istine u ovim šuškanjima, vjerojatno nikad nećemo doznati.

Linker
20. travanj 2024 06:46