Lena Dunham potkraj 2018.
 Profimedia, INSTAR Images
nije požalila, naprotiv!

Slavna glumica iskreno: 'Preselila sam na selo da se oporavim, predobro mi je ovdje'

Da jedna nevolja ne dolazi sama, primjer je glumica Lena Dunham (33) za koju su se mnogi pitali kakako li je uopće podnijela toliko nesretnih okolnosti koje su se nizale s njezinim zdravljem, a okidač je bio prekid veze. Sve je počelo prije dvije godine i naposljetku je odlučila preseliti na selo ne bi li se u malom mjestu okruženom prirodom smirila i posvetila sebi i zdravlju.

Početkom 2018. glumici Leni Dunham mnogi su dijelili komplimente jer je drastično izgubila kilograme. No, pozadina priče nije ležala u zdravoj odluci da će vježbati i zdravo se hraniti, već je kasnije priznala da ju je "tuga potpuno slomila i "natjerala" da prestane jesti". Za sve je kriv prekid s dečkom, pjevačem Jackom Antonoffom, s kojim se nije mogla nositi.

Te joj je godine dijagnosticirana i endometrioza zbog kojeg je morala izvaditi najprije jajnik, a kako joj se stanje nije popravljalo, i maternicu. Uz taj se šok suočila i sa šokom da nikada neće moći imati djecu.

Kao da to nije više od onoga što, tada 31-godišnja, žena može podnijeti, lani je, nakon što su je paparazzi snimili sa štakom u ruci, priznala da boluje od Ehlers–Danlosovog sindroma. Riječ je o nasljednoj bolesti koju karakterizira pretjerana pokretljivost zglobova, krhkost tkiva i pretjerana elastičnost kože.

10/31/2019 EXCLUSIVE: Lena Dunham holds a cane with an apparently bandaged hand as she gingerly step out in Los Angeles. The 33 year old actress is wearing grey slippers, a long grey jacket and a blue nightgown., Image: 480194941, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U lipnju je Lena šokirala svoje obožavatelje velikom odlukom da se povukla u osamu malog mjesta u Walesu, o čemu je govorila i u najnovijem intervjuu za emisiju "The Jonathan Ross Show".

"Preselila sam u Wales, u predivno mjesto puno radosti, prepuno dobrodošlice, boravak tu pomogao mi je da se oporavim od slomljenog srca. Da, i tu sam završila u bolnici, ali bolnica u Walesu je bolja od Disneylanda. Svaka dva sata donose ti sendvič, svi ti prilaze i govore da dobro izgledaš i redovito naglas primijete kako je vani prekrasno poslijepodne...", rekla je i nastavila:

"Volim Wales, volim velške kolače, volim penjati se brdima. Izgledam poput svake Velšanke koja po mjestu šeće nekoliko kućnih ljubimaca. Kad me netko i prepozna, totalno se zbuni", rekla je Dunham zadovoljna što je donijela odluku o životu u Walesu. Dok god joj bude godilo.

EXCLUSIVE: Lena Dunham seen without her cane in Los Angeles, CA.
01 Nov 2019, Image: 480600097, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: P&P / MEGA / Mega Agency / Profimedia
P&P / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Linker
19. travanj 2024 04:30