BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
došao onaj pravi

Slavna glumica popustila kad se zaljubila: 'A govorila sam da se nikad neću udati ni imati djecu'

Glumica Emma Stone je u 32. godini života odlučila zauvijek se vezati - pohvalila se da se zaručila s redateljem showa 'Saturday Night Live', Daveom McCaryjem.

Nakon više od dvije sretne godine udvoje, holivudska glumica Emma Stone pohvalila se divovskim prstenom na ruci. Par je prigodno snimio selfie na kojem poziraju s osmijesima od uha do uha, a ona je u prvi plan stavila profinjen prsten na ruci - potom je on bio taj koji prvi sve objavio na svom Instagramu.

Nikakve riječi i nisu bile potrebne, ispod fotografije stavio je samo dva napola preklopljena srca - ionako izrazi njihovih lica i dijamant sve govore.

Par se prvi put romantično u javnosti povezalo u listopadu 2017. godine, a upoznali su se u prosincu 2016. kad je ona bila angažirana u emisiji 'Saturday Night Live'. Nedavno je glumica ispričala da je spremna za brak i djecu, ali je priznala da nije uvijek bilo tako. "Što sam starija to mi se perspektiva radikalnije mijenja, osobito kad su djeca u pitanju. Nikad nikome nisam čuvala djecu, nikakvih doticaja nisam imala s bebama i kad sam bila u tinejdžerskim godinama govorila sam da se nikad neću udati niti ću imati djecu", rekla je. Stone je je 2015. prekinula četverogodišnju vezu s glumcem Andrewom Garfieldom i dvije godine nikome nije ukazala povjerenje koje je kod nje naposljetku zaradio Dave McCary.

Emmi Stone i poslovno ide uzlaznom putanjom, a vrhunac slave postigla je kad je u ruke primila najvažniju filmsku nagradu, Oscara, za najbolju glavnu glumicu u filmu La La Land.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 18: Actress Emma Stone and her boyfriend Dave McCary look on during a NBA game between the Golden State Warriors and the Los Angeles Clippers on January 18, 2019 at STAPLES Center in Los Angeles, CA., Image: 408646839, License: Rights-managed, Restrictions: FOR EDITORIAL USE ONLY. Icon Sportswire (A Division of XML Team Solutions) reserves the right to pursue unauthorized users of this image. If you violate our intellectual property you may be liable for: actual damages, loss of income, and profits you derive from the use of this image, and, where appropriate, the costs of collection and/or statutory damages up to 0,000 (USD)., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Newscom
Profimedia, Newscom

Linker
14. travanj 2024 13:28