Getty Images for Relativity Medi
ZVIJEZDA SERIJE 'THE CROWN'

Slavna glumica skrivala bračnu krizu: Razvod samo nekoliko mjeseci nakon teške operacije supruga

Zvijezda serije 'The Crown' potvrdila je da se rastala od supruga samo nekoliko mjeseci nakon što je on podvrgnut teškoj operaciji uklanjanja tumora na mozgu.

Glumica Claire Foy, najpoznatija po ulozi kraljice Elizabete II. u Netflixovoj drami "The Crown", potvrdila je da se razvela od supruga Stephena Campbella Moorea (40) nakon četiri godine braka. Par se upoznao 2011. kada su zajedno radili na filmu "Season Of The Witch", a rastali su se već pred neko vrijeme, ali su vijesti odlučili zadržati za sebe.

- I dalje smo prijatelji koji izrazito poštuju jedan drugog – izjavila je kratko 33-godišnja glumica koja želi zadržati dobre odnose i zbog njihove dvogodišnje kćeri Ivy Rose.

NEW YORK, NY - JANUARY 04: Actors Claire Foy (L) and Stephen Campbell Moore attend the after party for Relativity Media's premiere of
Getty Images for Relativity Medi

Vijesti o razvodu dolaze samo nekoliko mjeseci nakon što je glumac Stephen Campbell Moore u srpnju prošle godine bio podvrgnut operaciji uklanjanja tumora na mozgu – drugoj u pet godina. Prvoj operaciji bio je podvrgnut 2012. godine, ali je ova lani bila mnogo opasnija zbog brojnih potencijalnih komplikacija na koje su ga liječnici upozorili.

- Shvatiš da nisi najvažniji u cijelom tom procesu i da svi koji te vole prolaze kroz mnogo teže razdoblje – izjavio je glumac za The Sun u siječnju ove godine i otkrio da je pripremio oporuku i pismo za svoju obitelj.

Britanska glumica Claire Foy je posljednji put u javnosti viđena prije nekoliko dana na 68. Filmskom festivalu u Berlinu gdje je predstavila svoj posljednji film "Unsane", ali ovog puta samo u društvu svojih kolega i bez vjenčanog prstena na ruci. Glasine da im u braku baš i ne ide krenule su još na snimanju prve sezone serije "The Crown" 2016. godine, a osim što je ostala bez partnera, Claire Foy ostala je i bez uloge kraljice Elizabete koju će u trećoj i četvrtoj sezoni glumiti Olivia Colman.

BERLIN, GERMANY - FEBRUARY 21: Claire Foy attends the 'Unsane' premiere during the 68th Berlinale International Film Festival Berlin at Berlinale Palast on February 21, 2018 in Berlin, Germany.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images

Linker
20. travanj 2024 01:51