Hilary Duff is seen in Los Angeles, California.
<P>
Pictured: Hilary Duff
<B>Ref: SPL1531361 010717 </B><BR/>
Picture by: BG004/Bauergriffin.com<BR/>
</P><P>
BG004/Bauergriffin.com
Hilary Duff is seen in Los Angeles, California.
<P>
Pictured: Hilary Duff
<B>Ref: SPL1531361 010717 </B><BR/>
Picture by: BG004/Bauergriffin.com<BR/>
</P><P>
BG004/Bauergriffin.com

Muke po roditeljstvu

Slavna mama ne zna riješiti zadaću za 2. razred: 'U redovnu školu sam išla samo tri godine'

Odgoj djeteta najteža je stvar na svijetu, a to zna i pjevačica i glumica Hilary Duff koja je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj 'razbija glavu' nad domaćom zadaćom svoga sina koji pohađa drugi razred. Iako bi se svaki drugi roditelj vjerojatno snašao s tim zadacima, Hilary je priznala da 'nema pojma' jer je školu u najranijoj dobi zamijenila glumačkom karijerom.

Pjevačica i glumica Hilary Duff, koja je u listopadu prošle godine na svijet donijela drugo dijete, nekada muku muči pomažući svom starijem sinu u pisanju domaće zadaće. Sedmogodišnji Luca trenutno pohađa drugi razred i uskoro kreće u treći, što pjevačicu prilično brine. Naime, na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj oboje razbijaju glavu matematičkim zadacima koji su i za njega i za njegovu majku prilično teški. Razlog tome, navodi Hilary, je taj što je prestala ići u redovnu školu prilično rano kako bi se posvetila glumačkoj karijeri.

"Ovaj dečko i njegov duh i dobrota. Domaća zadaća u drugom razredu nije mačji kašalj. Prestala sam ići u "pravu" školu nakon trećeg razreda, tako da sam nagrabusila. Svaki put kada bacim oko na njegovu zadaću, počnem se češati po glavi. Uskoro kreće u treći razred i prestravljena sam! Iako je singapurska matematika nešto posve drugo... puno sam naučila i o pticama govedarima", napisala je pjevačica ispod fotografije.

Njezina djevojčica Banks Violet Bair već ima 11 mjeseci, a rodila ju je u bazenu s toplom vodom u privatnosti svog doma. Video s poroda objavila je na Instagramu.

"Dugo sam razmišljala o tome hoću li objaviti ovaj video jer je jako osoban. Bilo je apsolutno divno i nagrađujuće (i šokantno) da nakon što sam rodila svoju djevojčicu smo se zagrlile, po prvi puta ikada. U svojoj glavi sam mislila da mi želi reći da sam odradila dobar posao, 'hajmo ekipa, napravile smo to. Zajedno. Matt je bio tako miran i snažna podrška, a mama i sestra su navijale za mene i pružale mi podršku", napisala je ispod videa. Inače, sina Lucu, kojeg je rodila 2012., ima iz propalog braka s Mikeom Comriejem, dok je kćerkicu Banks dobila s partnerom Matthewom Komom.

Hilary ćemo moći ponovo gledati u ulozi Lizzie McGuire u istoimenom Disneyjevom tv-showu na kanalu Disney+, u kojem će njezin lik imati potpuno drukčiji život. "Uzbuđena sam zbog ove uloge jer Lizzie ima 30 godina, ali nije u braku, nema djecu i nije napravila puno stvari koje sam ja već odradila u životu", poručila je Hilary.