Profimedia, Mega Agency
Nije joj bilo lako

Slavna mama progovorila o teškom porodu: 'Carski rez trajao je tri sata, prvih sat vremena sam povraćala'

Otkako je rodila sina Genea Attella, Amy Schumer na društvenim mrežama često dijeli trenutke s malenim te potpuno iskreno govori o iskustvu trudnoće koja je bila prilično teška. Prije nekoliko mjeseci pokazala je ožiljak od carskog reza, a u posljednjem intervjuu dotakla se i samog postupka koji je, kako je rekla, bio zastrašujuć.

Komičarka Amy Schumer (38) u svibnju ove godine rodila je svoje prvo dijete i to putem carskog reza koji je bio nužan zbog endometrioze. Otkad je rodila, Schumer je vrlo transparentna oko majčinstva i što sve ono donosi, a prije nekoliko mjeseci bez ustručavanja pokazala je ožiljak od carskog reza.

EXCLUSIVE: New Mom Amy Schumer proudly shows off her C- Section Scar while out and about in NY.
12 Jun 2019, Image: 446614186, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

U posljednjem intervjuu odlučila je otići korak dalje i potpuno iskreno progovoriti o porodu koji je zbog carskog reza bio iznimno težak i trajao je dulje od uobičajenog postupka.

"Prvih sat vremena sam povraćala. Carski rez obično traje sat i pol, ali kod mene odužio se na tri sata zbog endometrioze. Bilo je užasno", prisjetila se Schumer. Kako je nastavila, liječnici su bili iznenađeni što je uopće mogla iznijeti trudnoću do kraja usprkos dijagnozi.

Iako je željela roditi u alternativnom centru, intuicija joj je govorila kako je bolje da rodi u bolnici jer joj je bilo sve lošije. "Jedne kišne nedjelje probudila me mučnina i odmah sam morala povraćati. Odmah sam shvatila da ne mogu provesti svoju želju do kraja. Bila sam ogromna i osjećala se jadno. Ništa više nisam mogla", rekla je komičarka.

-New York, NY - 20190122 -  Opening Night Arrivals for Colin Quinn: Red State Blue State, Off Broadway at the Minetta Lane Theatre

-PICTURED: Amy Schumer, Chris Fischer
-, Image: 409472733, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Amy Schumer i Chris Fischer

Ipak, njezin suprug, chef Chris Fischer bio je cijelo vrijeme uz nju pa je cijelu situaciju lakše podnijela. "Bilo je brutalno, ali Chris je bio divan. Samo smo se gledali i držao me za ruku. Potom su mi dali Genea u naručje. Dali su mi da ga dosta dugo držim i gledam", rekla je.

Na kraju, zaključila je kako je porod najstrašnije iskustvo koje netko može doživjeti, ali isplati se. Schumer i njezin suprug vjenčali su se u veljači prošle godine u strogoj tajnosti nakon pet mjeseci veze.

Linker
17. travanj 2024 01:03