instagram
blaženo stanje

Slavna mama se fotografirala u donjem rublju s povećim trudničkim trbuhom i zavapila: 'Na pola sam puta'

Instruktorica joge Hilaria Baldwin priprema se za dolazak petog djeteta sa suprugom Alecom. Ona je sretnu vijest objavila ranije ovog mjeseca, ushićena jer im stiže prinova.

Slavnom glumcu Alecu Baldwinu i njegovoj supruzi Hilariji uslišena je velika želja nakon velike tuge. Čak dva puta morali su se suočavati s liječničkim pregledom prilikom kojeg su doznali da bebino srce ne kuca. Ovoga puta je u trudnoći je sve u redu, a ta ih vijest neizmjerno je obradovala. Hilaria je nedavno napravila selfie u kupaonici na kojem nosi samo donje rublje i kraj fotografije napisala da je na pola puta...

Brojna obitelj je otišla u izolaciju na selo, a tamo s djecom uživaju u prirodi. Hilaria se pohvalila da je laganu cvjetnu haljinu u kojoj je po cijele dane izolaciji kupila na Amazonu za 62 kune.

Unatoč razlici u godinama od 26 godina, španjolska trenerica i glumac se jako dobro slažu. Ona je američkom glumcu Alecu Baldwinu donijela mir. Zajedno imaju četvero djece - najmlađeg Romea, šestogodišnju Carmen Gabrielu, četverogodišnjeg Rafaela Thomasa te trogodišnjeg Angela Charlesa, a Alec ima kćer Ireland iz braka s Kim Basinger.


Čitajte i:

Slavni roditelji otišli na crveni tepih, a kad su se vratili kući čekao ih je pravi dar-mar

Mlada supruga 60-godišnjeg Aleca Baldwina otimala poglede u ultra kratkoj minici

Slavna mama se pohvalila izgledom u haljini koju smo na njoj viđali dok je bila trudna

Linker
19. travanj 2024 19:04