Najteži dani

Slavni glazbenik tragično izgubio kćer, imala je samo 22 godine: 'Srce mi je potpuno slomljeno'

Crahan Instagram
Bubnjar metal benda Slipknot, Shawn Crahan, potpuno je slomljen uslijed velike tragedije u obitelji. Naime, njegova kći Gabrielle preminula je sa samo 22 godine.

Shawn Crahan, bubnjar grupe Slipknot, suočava se s velikom tragedijom. Poznat po svom umjetničkom imenu 'Clown', 49-godišnji glazbenik na Instagramu je objavio fotografiju svoje kćeri Gabrielle, otkrivši da je preminula sa samo 22 godine. "Sa slomljenim srcem i najdubljom boli moram vas obavijestiti da je moja najmlađa kći Gabrielle preminula u subotu, 18. svibnja 2019.", napisao je Crahan ispod kćerine fotografije te zamolio medije da poštuju privatnost ožalošćene obitelji. Uzrok preranog odlaska njegove kćeri još uvijek nije poznat.

Simon Crahan Instagram

Crahan i njegova supruga Chantel uz Gabrielle imaju kći Alexandriju te sinove Gagea i Simona, koji je na Instagramu izrazio svoje osjećaje uslijed ove srceparajuće tragedije. "Danas je najteži dan u našim životima. Zbunjen sam, ljut, tužan sam...jako, jako sam tužan. Gabri, jako mi nedostaješ, više od ikoga. Bili smo najbolji prijatelji, bili smo povezani, a sada te više nema. Volim te i znam da ćes to uvijek znati", napisao je Simon koji se također bavi glazbom.

Gabriellina sestra Alexandria također je na Instagramu napisala da je potpuno u šoku zbog gubitka svoje sestre, a podijelila je i fotografiju iz njihovog djetinjstva. "Šokirana sam i nemam pojma kako se nositi s tim emocijama. No, obitelj, prijatelji i moji kućni ljubimci utjeha su mi u ovim teškim danima. Molim vas, pošaljite pozitivnu energiju mojim roditeljima i braći", poručila je Alexandria.

Alexadria Crahan Instagram

Ostali članovi Slipknota izrazili su sućut Crahanu i njegovoj obitelji emotivnim porukama na Twitteru i Crahanovom Instagram profilu. "Srce mi je slomljeno zbog mog brata. Molim vas, držite njegovu obitelj u mislima i šaljite im ljubav. Gabrielle će jako nedostajati", napisao je frontmen benda Corey Taylor.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 26: Musician Shawn
Getty Images for NARAS

Crahan sa suprugom Chantel i kćeri Gabrielle

Crahan, poznat kao 'Clown', osnovao je metal bend Slipknot 1993., a nedavno su nastupali u showu Jimmyja Kimmela sa svojim novim singlom 'Unsainted'.