Getty Images for The Art of Elys
dani za obiteljsko gnijezdo

Slavni glumac postao otac i odao počast svom tragično preminulom bratu: Nek se dijete zove kao on

Oskarovac Joaquin Phoenix i njegova partnerica, glumica Rooney Mara, svom sinu dali su ime River po glumčevom bratu koji je tragično preminuo 1993. godine.

Samozatajnom slavnom glumačkom paru Joaquinu Phoenixu i Rooney Mari u obitelj je stigla prinova, a sve su raznježili izborom imena. Stigao im je sin River koji je dobio ime po nikad prežaljenom bratu slavnog glumca.

ROME, ITALY - NOVEMBER 10:  Actors Rooney Mara and Joaquin Phoenix attend the 'Her' Photocall during the 8th Rome Film Festival at the Auditorium Parco Della Musica on November 10, 2013 in Rome, Italy.  (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)
Getty Images
Tri godine je trajalo njihovo prijateljstvo prije nego je preraslo u romantičnu vezu...

Sretnu vijest ponosno je otkrio poznati redatelj Victor Kossakovsky na filmskom festivalu u Zurichu prije prikazivanja filma "Gunda", na kojem je Joaquin radio kao producent.

"Upravo je postao otac sina koji nosi predivno ime River, pa zato nije s nama", opravdao ga je redatelj.

Ljubav na treći pogled

Glumci Phoenix i Mara upoznali su se na setu filma "Her" Spikea Jonzea, no izlaziti su počeli 2017. godine dok su snimali "Mariju Magdalenu". U intervjuu za Vanity Fair glumac se dotaknuo svojedobno početaka ljubavi s kolegicom. Rekao je da je bio uvjeren kako joj nimalo nije sjeo, dapače, imao je dojam da ga Rooney prezire.

Tek kasnije je shvatio da je glumica samo sramežljiva.

U trudnoći je 35-godišnja glumica cijelo vrijeme odijevala široku odjeću kako bi prekrila trudnički trbuščić. Predstavnici para nisu odgovarali na medijske upite pa je bilo jasno da žele svoju intimu potpuno sačuvati od javnosti.

TORONTO, ON - SEPTEMBER 08:  (EDITORS NOTE: Image was shot in black and white. Color version not available.) Joaquin Phoenix attends the 2018 Toronto International Film Festival -
Getty Images
2018. godine na premijeri "The Sisters Brothers"

Gubitak koji je teško prebolio

Joaquin Phoenix je svjedočio smrti brata Rivera 1993. godine kada je s njim i sestrom Rain bio u popularnom klubu The Viper Room. River je umro od predoziranja ispred kluba. Imao je samo 23 godine i smatralo ga se jednim od najboljih glumaca u generaciji. Phoenix ne voli govoriti o njegovoj smrti niti o tome kako je taj gubitak utjecao na njega, a dodatno je bio pogođen jer su snimke njegovog paničnog poziva hitnoj pomoći bile objavljene u medijima.

Čitajte i:

Glumica je u šestom mjesecu trudnoće? Joaquin Phoenix postat će tata, skrivali su dugo sretnu vijest

Danas je na vrhu svijeta kao Joker: Odrastao u kultu, izgubio brata, a u jednom trenutku su svi mislili da je - poludio

Film o najpopularnijem negativcu već sada ruši rekorde: Phoenix priznao da je transformacija u Jokera bila 'bolna'

Linker
15. travanj 2024 05:02