REUTERS
novi detalji

Slavni par slavi godišnjicu: Za prvi spoj angažirao je 150 glazbenika, a ona ga je zamalo ostavila na cjedilu

Amal i George upoznali su se 2013. godine na jezeru Como putem zajedničkog prijatelja, no glumac se nije odmah usudio pozvati je na druženje. Prije prvog spoja slao joj je sladunjave poruke i potpisivao ih imenom svog psića.

Amal i George upoznali su se 2013. godine na jezeru Como putem zajedničkog prijatelja, no glumac se nije odmah usudio pozvati je na druženje. Prije prvog spoja slao joj je sladunjave poruke i potpisivao ih imenom svog psića.

Jedan od najpopularnijih celebrity parova sutra će proslaviti četvrtu godišnjicu braka.

57-godišnji slamatelj srdaca i 40-godišnja odvjetnica vjenčali su se 27. rujna 2014. godine na intimnom, ali glamuroznom vjenčanju u Veneciji, gdje su blokirali promet kako bi na ceremoniju stigli u miru.

Skladan par nikad nije punio novinske stupce skandalima i pričama o preljubima - Amal i George na glasu su kao jednostavni, velikodušni ljudi koji vole pomagati drugima i darivati fanove.

George and Amal Clooney, Matt Damon with Luciana Barroso, Julianne Moore and Chiara Ferragni attend the red carpet at the '74th Venice Film Festival' in Venice, Italy.
<P>
Pictured: George Clooney, Amal Clooney
<B>Ref: SPL1567449  020917  </B><BR/>
Picture by: Pierre Teyssot / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Pierre Teyssot / Splash News

Povodom četvrte godišnjice atraktivnog para, u javnost su iscurili novi detalji o samim počecima ljubavne priče koja je obilježila jednu holivudsku generaciju.

Tako smo doznali da se slavni zavodnik, na čijoj se listi bivših djevojaka navodno nalaze Lucy Liu, Renée Zellweger i Charlize Theron, nije usudio odmah pozvati Amal na spoj jer se bojao da će ga takva snažna žena glatko odbiti.

Kad se napokon odvažio da ju pozove na druženje te dobio njezin pristanak, dao je sve od sebe kako bi prvi spoj bio događaj koji će lijepa odvjetnica pamtiti cijeli život.

Klasičnu ideju odlaska na kavu ili u restoran, George je odlučio zamijeniti terminom u studiju u Abbey Roadu, na istom mjestu gdje je kultni bend The Beatles snimio mnoge hitove, no zamalo je ostao kratkih rukava.

Amal Clooney and George Clooney arrive at St George's Chapel at Windsor Castle for the wedding of Meghan Markle and Prince Harry Windsor, Britain, May 19, 2018. Gareth Fuller/Pool via REUTERS - RC19B89ED580
REUTERS

Naime, Amal je tih dana imala pune ruke posla jer su ona i njezin odvjetnički tim poduzimali pravne akcije protiv Muslimanskog bratstva i nije znala kad će radni dan biti gotov.

Kad je napokon stigla u studio, Amal je uživala u snimanju sa slavnim udvaračem i orkestrom od 150 glazbenika koje je Clooney angažirao kako bi je zadivio, a zatim predložila da bi mogli izaći na večeru na jedno pomodno mjesto.

"Rekla mi je - idemo tamo!", prisjetio se George za portal 'The Hollywood Reporter', "To mjesto tada je bilo nevjerojatno šik i u trendu. Kad smo izašli iz restorana, pred vratima nas je čekalo pedesetak paparazza. No ona je podnijela poput šampiona".

George se u Amal zaljubio preko ušiju i prije prvog spoja pa se od nedostižnog neženje brzo pretvorio u 'zaljubljenog školarca'. Izvori otkrivaju da joj je slao poruke u kojima je pisalo: "Oteli su me, trebam odvjetnika", koje bi zatim potpisivao imenom svojeg psića.

Actor George Clooney and his wife Amal attend the 46th AFI Life Achievement Award in Los Angeles, California, U.S., June 7, 2018. Picture taken June 7, 2018. REUTERS/Mario Anzuoni - RC1F4AB7ECE0
REUTERS

Linker
26. travanj 2024 18:53