probudi se

Slavni tata pokušava urazumiti sina Brooklyna: 'Ne treba ti takva veza'

BGUK_1538260 - London, UNITED KINGDOM - The World Premiere of the Netflix Television Series 'Our Planet' held at the Natural History Museum in London
Pictured: Brooklyn Beckham and David Beckham
BACKGRID UK 4 APRIL 2019, Image: 424339000, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Bivši nogometaš David Beckham daje sve od sebe kako bi svog najstarijeg sina odgovorio od romanse s manekenom Hanom Cross s kojom on ne prestaje imati toksične ispade u javnosti.

44-godišnja svjetska zvijezda nogometnih terena, ali i mnogobrojnih modnih editorijala David Beckham najstarijeg sina Brooklyna savjetuje da se distancira od svoje nestabilne djevojke Hane Cross. To je postala njegova tajna misija nakon njihove posljednje javne svađe u Cannesu gdje su ih na koncu razdvajali tjelohranitelji. Par koji je zajedno od prosinca 2018. često se svađaju ne mareći za fotografe, a pod zadnje su se žestoko posvađali tijekom večere u hotelu Martinez.

 

'Popili su nekoliko pića i počeli se vrijeđati. Hana je prozvala Brooklyna zbog nečeg, stvar je brzo eskalirala i umiješali su se tjelohranitelji. O svemu su odmah obavijestili Davida i Victoriju. Oni su, naravno, jako zabrinuti zbog njihove toksične veze i frustrirani ispadima u javnosti', rekao je nakon posljednjeg incidenta u Cannesu izvor za Daily Mail.

Ispadi u javnosti postali su službeni potpis njihove romanse. Već smo mogli vidjeti emotivnog Brooklyna uplakanog u skupocjenom automobilu u Los Angelesu, u kojem se svađao sa svojom odabranicom koja je sjedila na suvozačkom mjestu i koja mu je prijetila.

*PREMIUM EXCLUSIVE NO WEB UNTIL 1100AM BST 22ND APRIL* Brooklyn Beckham and Hanna Cross have a heated argument in his car.
20 Apr 2019, Image: 427324724, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Svađali su se i na Coachelli, a u takvim ekstazama pokušavao ih je smirivati i mlađi Brooklynov brat Romeo na ulicama Londona.

"David je jako povezan s Brooklynom i zato ga posebno brine činjenica što se stalno svađa s djevojkom. David ga je zamolio da proba više vremena provoditi s obitelji jer smatra da treba malo odmoriti glavu. Shvatio je da su kod njih svađe postale rutina. Čini se da David i nije prevelik njezin veliki obožavatelj', rekao je izvor blizak obitelji. Iako je Hana prisustvovala nekim obiteljskim događanjima, prošlog tjedna nije bila na obiteljskom odmoru u Miamiju, i to zbog Davida koji je sina uputio da je ne poziva na druženja dok se ne srede.

Instagram

Instagram
 

David se ne želi izravno miješati, ali shvaća da to što njegov sin ima s Hanom nije zdrava veza jer je u kratkom vremenu romantični par nekoliko puta dramatično okončavao i započinjao romantičnu vezu u kojoj, čini se, nitko nije zadovoljan.