Nela Kocsis u Osijeku
 Emica Elvedji / CROPIX
VJETAR U KOSI

Slavonka je zasjenila sve: Bijeli badić na glumici stoji kao saliven, a čuvajte se njezinog tajnog aduta

47-godišnja Slavonka mađarskih korijena koju zbog njezine figure već godinama svrstavaju među najatraktivnije domaće glumice ovih dana odmara se na brodu i otkriva tajne uvale Jadrana.

Osječanka Nela Kocsis ima isklesano tijelo na kojem bi joj pozavidjele i neke mlađe kolegice. Kao djevojčica trenirala je gimnastiku, pa vjeruje da je to oblikovalo njezino tijelo. Inače, kaže, ne vježba redovito, a svoju liniju održava vrlo lako...

'Iako Slavonci slove za velike gurmane i izjelice, ja baš ne uživam pretjerano u hrani. Bila bih najsretnija kad bi netko izumio tabletu koja bi sadržavala sve što organizmu treba pa da ne moram gubiti vrijeme na obroke', rekla je jednom prilikom glumica koja ima i mađarske korijene preko oca. Svoj posao obožava - aktivna je u kazalištu Gavella, a članica je i kazališne družine “Putujuće kazalište” (PUK), no sretna je što su došli dani odmora i razbibrige. Glumica je pozirala za Instagram, a njezina fotografija u bijelom badiću koji joj odlično pristaje, sve je oduševila.



Osim talenta Nela ima strašan tajni adut zbog kojeg je dodatno neodoljiva. ' Vješta sam s oružjem. U srednjoj sam bila prvakinja u pucanju iz puške i malokalibarskog pištolja. Čuvaj me se!', rekla je jednom prilikom za magazin Gloria.

Linker
24. travanj 2024 08:46