Facebook Mislav Čavajda
već se šali

Slijedi mu kućna njega: Mislav Čavajda nakon pet dana pušten iz bolnice

Kazališni, televizijski i filmski glumac Mislav Čavajda (38) pušten je iz KBC-a Sestre milosrdnice gdje je bio primljen nakon prometne nesreće koja se dogodila prije pet dana.

Glumac Mislav Čavajda zadobio je lakše tjelesne ozljede kada je prije pet dana na njega, dok je hodao Jurjevskom ulicom, naletio 36-godišnji vozač. Nakon toga je sve do ponedjeljka zadržan na liječenju u zagrebačkoj bolnici Sestre milosrdnice.

"Charlie's Angels, hvala vam moje dame!", napisao je glumac na svom Facebooku pokraj fotografije na kojoj pozira s medicinskim osobljem, aludirajući na naziv franšize iz 70′-ih, čime je uspio nasmijati svoje zabrinute pratitelje. Mislavu su stradali prednji zubi i tijelo mu je bilo natučeno s ogrebotinama i podljevima te mu mnogi u komentarima pišu da im je drago što je pušten na kućnu njegu.

Nakon nesreće, u srijedu, svima se javio se putem te društvene mreže te poručio da je najvažnije što je ostao živ. "Dragi ljudi, ono najbitnije... živ sam! Oprostite što vam se ne mogu ponaosob javiti, ne smijem gledati u mobitel. Hvala vam svima na brizi!!!", napisao je.

Mislav je trebao igrati Kreonta u premijernoj izvedbi "Antigone" Slavoja Žižeka u režiji Angele Richter, no nakon nesreće premijera predstave odgođena je za mjesec dana. Hrvatsko narodno kazalište poslalo je priopćenje u kojem stoji da je novi datum premijere zakazan za 19. listopada 2019.

Ovo je njegova treća "upitna" predstava sa starogrčkim naslovom pa se i iz bolničkog kreveta šalio s "prokletim Grcima".

Linker
17. travanj 2024 20:07