Instagram
NETKO JE BIO BRZOPLET

Slučajno je otkriven spol četvrtog djeteta Cristiana Ronalda

Iako oni mudro šute već mjesecima, plesačica salse kod koje Georgina Rodriguez odlazi na satove otkrila je spol djeteta koje španjolski model očekuje s nogometašem Cristianom Ronaldom.

Njihovo prvo zajedničko dijete na svijet treba stići krajem godine, a iako svoj privatan život pokušava držati čim dalje od javnosti, Cristianu Ronaldu (32) ovog puta to nije uspjelo. Kada je dobio prvo dijete, Cristiana Ronalda Jr. sa surogat majkom svi su ostali iznenađeni, a jednako iznenađenje bio je i dolazak blizanaca Matea i Eve u njegov dom. Isto tako je jako dugo skrivao i da sa svojom djevojkom, za koju se šuška da je u međuvremenu postala i zaručnica, očekuje još jednu bebu.

Ali njihovo skrivanje je palo u vodu kada je učiteljica salse odlučila komentirati jednu Georgininu fotografiju na Instagramu. Španjolska manekenka samo se željela zahvaliti svojim instruktorima plesa na divnim tečajevima salse. Objavila je fotografiju na kojoj pleše i napisala kako joj se zbog plesa „srce smije“, a instruktori su joj odgovorili da im je pravo zadovoljstvo podučavati je.

- Jako smo zadovoljni tvojim napretkom već na prvom satu. Malena djevojčica koju nosiš će biti balerina – dodali su u komentaru koji je u međuvremenu obrisan pa je lako zaključiti da je Georgina željela da spol djeteta ostane tajna.

Linker
20. travanj 2024 11:11