Damjan Tadić / CROPIX
PREVIŠE BOLI U JEDNOM DANU

Snježana Mehun se oprašta od bivšeg svekra koji ju je ganuo do suza svojom zadnjom gestom

Zagrebačka PR sručnjakinja i modna dizajnerica najprije se putem društvenih mreža obratila sinu Dini od kojeg je za njegov rođendan po prvi put u životu odvojena, a onda se suočila s gubitkom koji ju je duboko pogodio.

"Počivao u miru, dragi (prvi svekre) Marijan Mehun (83 godine) iz Zagreba neka ti je laka Hrvatska zemlja! Zaspao si baš na Dinin rođendan, nakon što si ga nazvao da mu čestitaš jer si ga neizmjerno volio!", napisala je Snježana Mehun na svom Facebook profilu, a prijatelji su joj izrazili iskrenu sućut.

Nedavno je Snježana Mehun objavila emotivni video gdje je opisala dinamičan, ali odnos pun ljubavi prema sinu Dini s kojim nije mogla slaviti njegov rođendan.

"Dragi moj voljeni sine, sretan ti najsretniji rođendan! Mama prvi put u tvom životu nije na tvom rođendanu, pa makar dio dana, u blizini, iza ćoška! Pa makar izabrala krivi restoran s japanskom fusion hranom u kojem se nitko nije najeo i osramotila te, dovela DJ sa full opremom na tvoj 10 rođendan, živog tigra na tvoj deveti koji nije smio van kaveza zbog vriske tvojih frendova i sve ono što sam radila "krivo" u želji da napravim najbolje! Čak i onaj put kada zbog pubertetskim mušica nisi pričao s mnom puna tri mjeseca imao me snimljeno pod "Ne javlja se!", objavila je Snježana. "Danas nisam s tobom da zeznem sve, danas čak nemam ni stare fotografije da te obrukam na kojima si gol s tri mjeseca! Imam samo ove stare pet godina ali i to je puno! Kao što si ti meni mudro rekao nakon što su nas opljačkali “Mama ne plači nitko nam ne može uzet uspomene” tako ja tebi sada kažem:' Sine moj voljeni niti jedna korona, niti socijalna distanca neće nas spriječiti da se volimo, izljubimo i da mama zezne još jedan party čim pređe Šentilj! Volim te!", dodala je.



Zagreb, 120719.
Poduzetnica Snjezana Mehun u pogonu Naftalina.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / CROPIX

Zagrebačka PR agentica i modna dizajnerica Snježana Mehun je prošlog ljeta pronašla ljubav u deset godina starijem poduzetniku Franzu Schillingeru.

Oboje već imaju dva braka iza sebe pa im se ne žuri u treći. Nakon upoznavanja Snježana je brzo počela shvaćati da joj je u život ušetao poseban kavalir.

Matej Dokić

"Istog tog dana darovao mi je buket ruža i cijele večeri bio uz mene, ali vrlo nenametljivo. Franz me privukao jer je pažljiv, kreativan i uspješan. Mislim da samo situirani i realizirani muškarci poput njega nemaju komplekse i strah od snažnih žena", rekla je Snježana, dodajući kako je ipak trebalo proći neko vrijeme prije negoli su postali par. Najprije su počeli poslovno surađivati, a prohodali su u svibnju ove godine, šest mjeseci nakon sudbonosnog susreta.

Pročitajte i:

Ecija Ivušić i Snježana Mehun - modno druženje na Hvaru

Zvijezde na Špicu ne idu bez sunčanih naočala

Nikolina Pišek i Snježana Mehun: povjerljivi razgovori na kavi

Linker
08. travanj 2024 13:11