Profimedia, AKM-GSI
Iznenadna bol

Šok u bolnici do sada zdrave glumice: 'Bila sam užasnuta koliko me boljelo'

Tko je jednom iskusio bolove uslijed napadaja bubrežnih kamenaca, taj intenzitet boli više ne zaboravlja. Trenutak je to i kad osvijesti što znači zdravlje, što se dogodilo i omiljenoj holivudskoj glumici Anni Kendricks.

Vedra i neproračunata mama vlogerica iz predgrađa kakvu smo je u protekloj godini mogli gledati u filmu 'Slatka mala tajna' uz bok Blake Lively, 33-godišnja glumica Anna Kendrick, iznenada je završila u bolnici. Iskusila je jedne od najintenzivnijih bolova koji mogu čovjeka mogu snaći, a to je napadaj bubrežnih kamenaca.

Saznalo se to nakon što je putem Twittera zahvalila bolničkom osoblju: ''Moram se javno zahvaliti liječnicima u Atlanti, ako i medicinskim sestrama jer su mi pomogli dok sam prolazila kroz bolno iskustvo s bubrežnim kamencima, kad sam bila najranjivija i užasnuta. Bilo me strah uopće i ići u bolnicu jer sam mislila da imam nizak prag tolerancije na bol, da to nije ništa ozbiljno i da sam se možda trebala sama izboriti s tom boli odnosno da bi ona možda prošla sama po sebi. Osobito hvala Renee, Sandri, Muriel, Beverly, Ashley, Nini i Callie, i još jednoj posebnoj mladoj ženi... one su me nasmijale i u takvom stanju. Prije nego što su mi dali injekciju šalili smo se 'Ako umrem, obrišite mi povijest pretraživanja'', napisala je Kendrick.

New York, NY  - Actress Anna Kendrick is seen leaving the Bowery Hotel in New York. Anna was showing off her love of animal prints in a leopard print coat as she headed out to promote her new movie 'A Simple Favor'.

Pictured: Anna Kendrick



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 386443731, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Ova je američka glumica i pjevačica bila nominirana za Oscara za najbolju sporednu glumicu u ulozi Natalie Keener u filmu 'Ni na nebu, ni na zemlji' u kojem glavnu ulogu ima slavni George Clooney. Zapaženu ulogu imala je i u 'Sumrak sagi' kao Jessica Stanley.

Anna Kendrick as “Stephanie” and Blake Lively as 'Emily' in A SIMPLE FAVOR. Photo by Peter Iovino.
Anna Kendrick stars as 'Stephanie' in A SIMPLE FAVOR. Photo credit: Peter Iovino.

Linker
20. travanj 2024 02:55