Profimedia, Backgrid UK
VELIKI POVRATAK

Spajsice započele turneju u Dublinu: Pogledajte ih 20 godina kasnije!

Nevjerojatnu pozornost plijene članice ženskog pop benda Spice Girls - fanovi su napokon dočekali početak njihove povratničke turneje i prvog koncerta održanog u petak u Croke Parku u irskom Dublinu. Svijet je itekako zanimalo kako zvuče više od dvadeset godina nakon što su žarile i palile glazbenom scenom, ali s njima, kako je i najavljeno, nije nastupila Victoria Beckham.

Prvi od ukupno 13 koncerata koje će održati do 15. lipnja, održale su u Dublinu četiri članice benda Spice Girls, bez svoje Posh Spice. Koncert su Emma Bunton, Geri Horner, Melanie Brown i Melanie Chisholm otvorile pjesmom "Spice Up Your Life", uz vatromet za nezaboravan doživljaj.

Karte za ovaj koncert koštale su u rasponu od 66 do 146 funti i fanovi su, razumljivo, očekivali spektakl. I dok društvenim mrežama kruže ushićene pohvale, ima i onih koji tvrde da su imale velikih problema sa zvukom i da je dio publike otišao s koncerta. Mel B, poznata i kao Scary Spice, na koncertu je twerkala, i dok su neki pozdravili malo ovakvog začina, na Twitteru ne nedostaje komentara da je pretjerala, a uz to je dobacila i pokoju psovku.

Davno zvuči ta 2000. godina kad su se djevojke razišle, a od tada su se okupile još dvaput: 2008. su išle na turneju po SAD-u i Europi, a potom su otvorile Olimpijske igre u Londonu, 2012. godine kada je s njima pjevala i Victoria Beckham. Ipak, sudeći po komentarima, njihov povratak nije krenuo najbolje.

Linker
19. travanj 2024 18:22