Alex Lubomriski
NOVA GLORIA DONOSI

Specijal kraljevskog vjenčanja: Nepoznati detalji svadbe stoljeća

Ljubav koja je povezala britanskog princa i američku glumicu na spektakularnom je vjenčanju spojila dva posve drukčija svijeta te otvorila put prema novom i boljem, u kojem ima mjesta za sve ljude - različitog podrijetla, opredjeljenja i boje kože, za tradiciju, ali i za moderan stil života

Kad su Meghan i Harry u subotu stali pred oltar, dok su zvuci pjesme “Stand By Me” u izvedbi gospel-zbora odjekivali drevnom kapelicom sv. Jurja u Windsoru, ljubav koju su potvrdili zavjetima i prstenjem nije povezala samo mladence, nego i njihove naizgled nespojive obitelji i dva posve različita svijeta iz kojih potječu. Bio je to korak koji će uvesti britansku monarhiju u novo doba gdje ima mjesta za sve ljude bez obzira na podrijetlo i opredjeljenje, za sve obitelji i za sve različitosti.

Britanski princ, šesti u nasljednom redu za prijestolje, oženio se američkom glumicom koja je tri godine starija od njega, razvedena, nema ni kapi plave krvi, a k tome je i osvjedočena feministica.

Meghan i Harry zakoračili su u novo doba i dokazali da bajke uistinu postoje! Sve o njihovoj bajci donosi novi broj magazina Gloria na specijalu od 40 stranica - doznajte sve o haljinama, tijari, vjenčanim prstenima, poklonima koje su dobili mladenci, djeverušama i paževima, tko su najotmjeniji poznati parovi, tulumu do jutra ali i tko je zaslužan za božanstven make-up i frizuru lijepe mladenke.

Novi broj magazina Gloria daruje 64 kupona za kupnju s popustom do 40%

Linker
18. travanj 2024 19:09