'SVI SU GORE'

Splićanke se najbolje zabavljaju: Ana Gruica, Marijana Batinić i Renata Sopek otvorile sezonu skijanja

Instagram
Hrvatski skijaški tjedan počeo je proteklog vikenda, a među 200 tisuća Hrvata koji su otišli na mondena europska skijališta su Marijana Batinić, Nataša Janjić, Ana Gruica…

I dok se brojna poznata lica zimu zamijenila toplim krajevima poput Maldiva gdje je uživao violončellist Stjepan Hauser i gdje uživa pjevačica Maja Šuput ili pak Dubaija koji je bio odabir voditeljice Doris Pinčić Rogoznice, od sunca, mora i izležavanja, neki su ipak radije odabrali – snijeg.

Na skijanju u Kronplatzu uživa Ana Gruica, a prijateljice Nataša Janjić, Larisa Lipovac Navojec i Marijana Batinić zimske dane provode u austrijskom Obertauernu. Dok splitska glumica radije skija, koreografkinja i vlasnica plesnog centra Tala vjerna je omiljenom bordanju.

Instagram

Ana Gruica

 

Instagram

Nataša Janjić i Larisa Lipovac Navojec

 
Instagram

Larisa Lipovac Navojec

Instagram

Marijana Batinić

Glumica Ecija Ojdanić s kćeri Cvitom, sinom Jakovom i suprugom Robertom Orhelom za zimski odmor odabrala je austrijski Turracher Höhe.

Instagram

Ecija Ojdanić

 

Austriju favorizira i pjevač Sandi Cenov koji  s obitelji uživa u popularnom Nassfeldu, a sinčića Niku na skijanje je poveo tata Mario Valentić koji je odabrao austrijsko Kreischberg.

Instagram

Sandi Cenov

 
Instagram

Sandi se opskrbio zimskom opremom u tamošnjim dućanima

Hvatanje zadnjeg vlaka u danu;) #healthyfitbymariovalentic #skiing

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic) on

Malo dalje potegnula je tek fitness trenerica i bivša voditeljica Renata Sopek čije je odredište švicarski Nendaz, a razlog tomu je KnockOut Snow Festival koji se tamo održava.

Instagram

Renata Sopek odmara u Švicarskoj