Saša Burić
u ružičastom bikiniju

Splitska ljepotica na vrelom pijesku privlači poglede

Splitska pjevačica Domenica Žuvela (25) prava je cura s mora pa na plaži nikada ne miruje.

Omiljena razonoda joj je ronjenje, a najdraže uvale su joj one oko njezine rodne Korčule te u Stanićima pokraj Splita, gdje se odmarala prošli vikend. Tamo uživa s obitelji i pudlicom Zarom.

- Ovoga sam se ljeta baš nauživala mora iako sam od pobjede na Splitskom festivalu s pjesmom ‘Mi protiv nas’, koju sam otpjevala u duetu s Damirom Kedžom, stalno na koncertima. Krajem kolovoza čeka me nastup na Požeškom festivalu, a radim i na svom prvom albumu - kaže pjevačica te dodaje kako savršenu liniju ne duguje žestokom tempu, nego dobrim genima i zdravoj prehrani.

Domenica Zuvela,ljeto poznatih
snimio . Sasa Buric 130818
Saša Burić
Domenica Zuvela,ljeto poznatih
snimio . Sasa Buric 130818
Saša Burić
Domenica Zuvela,ljeto poznatih
snimio . Sasa Buric 130818
Saša Burić

Ovog se ljeta posvetila i i pisanju diplomskog rada - došla je do samog kraja pete godine studija na splitskoj Glazbenoj akademiji. 'Već sam počela pisati diplomski i nadam se da ću diplomirati do kraja ove akademske godine', rekla nam je nedavno. Domenica trenutačno radi u Splitu kao odgojiteljica u glazbenom vrtiću, a hoće li nakon diplome i snimljenog albuma nastaviti tim putem, još nije odlučila. 'Zapravo ni sama ne znam što me očekuje, to je čar života. Iskreno, prije godinu i pol nisam mislila da ću graditi samostalnu karijeru i da ću se ovim baviti. Tako da sam sigurna samo u jedno, bavit ću se sigurno glazbom. Glazba je moj poziv, posao i hobi', zaklučila je.

promo
domenica
Split, 300618.
Finalna vecer novih pjesama na 58. Splitskom festivalu na Prokurativama.
Nastupilo je 25 izvodjaca koji su publici predstavili nove pjesme.
Na fotografiji: Prvu nagradu publike osvojila je Domenica & Damir Kedzo sa pjesmom Mi protiv nas
Foto: Nikola Vilic / CROPIX
Nikola Vilić / CROPIX
Ivan Huljić, Domenica i Damir Kedžo

Linker
18. travanj 2024 16:19