instagram
iz toscane s ljubavlju

Splitska ljepotica uživa s dečkom u romantičnoj Italiji - predah od posla najslađi je u dvoje

Predah od nove sapunice koja će se uskoro emitirati na Novoj tv, Petra Kraljev pronašla je u Italiji gdje uživa s dečkom Nikolom

Nesuđena pravnica koja je na trećoj godini fakulteta ipak shvatila da je njezin život gluma, koju je potom završila u Splitu, predah od snimanja nove serije 'Na granici' koja će se na jesen emitirati na Novoj tv pronašla je u Italiji. Tamo uživa s dečkom, poduzetnikom Nikolom Reljićem, a njezin Instagram prepun je romantičnih fotografija Toscane.

instagram

Posjetili su šarmantni gradić na brdu San Gimignano u pokrajini Siena, a 29-godišnju Splićanku posebno je oduševila Firenca.

Kako je zbog posla većinom u Zagrebu, a njezin dečko u Splitu, cijene svaki zajednički trenutak na ovom kratkom putovanju.

instagram
instagram
instagram

Tako baterije puni glumica koju je publika upoznala kao Neru Vidić, razmaženu pjevačicu u usponu u sapunici 'Zlatni dvori', a sada priprema ulogu Mirele koja u obitelji preuzima ulogu preminule majke. Njezina obitelj u seriji su Momčilo Otašević koji glumi njezinog brata, a Mladen Vulić oca.

Linker
18. travanj 2024 01:02