BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia
kraljice tenisa

Spot sa sestrama Williams dirnut će vas do suza: 'Kad jedna od nas pobijedi, obje pobjeđujemo'

Svijet tenisa ne bi bio isti da se na sceni nisu pojavile sestre Williams. Venus i Serena aposlutne su kraljice tog sporta, ali su i sestre - te glasne zagovarateljice vrijednosti zajedništva, rasne jednakosti i ženske snage. Njima u čast - Nike je objavio dirljivi spot.

Teniski turnir U.S. Open kreće danas, a sestre Venus i Serena Williams obje se natječu na njemu, potonja će pokušati izboriti svoj 24. Grand Slam naslov. Da obilježe dominaciju sestara Williams, iz Nikea su odlučili objaviti iznimno emotivan spot s uspješnim sestrama u glavnoj ulozi.

Video naziva "You Can't Stop Sisters" pojavio se na Instagram profilima sestara Williams, a cure su uz njega poslale poruku: "Kada jedna od nas pobijedi, obje pobjeđujemo. Ne možete zaustaviti sestre". Spot iz Nikea fokusira se na medije koji su uvijek između sestara pravili konkurenciju, a potom nudi drugačiji narativ - da su obje radile na unapređivanju ženskog sporta i rasne jednakosti.

Sester koje su promijenile igru

Venus Williams u dirljivom narativu priča: "Otkako smo djevojčice, uspoređujete nas. To je smiješno. Vidjeti ste dvije tenisačice koje pokušavaju pobijediti u igri. Mi smo vidjele dvije sestre koje su je promijenile".

Osim ove, sestre Williams su se proteklog tjedna pojavile u kampanji "Be Open" kako bi osvijestile i ukazale, po tko zna koji put u karijeri, na goruću temu rasne ravnopravnosti i jednakosti.

Čitajte i:

Podigla modno usklađivanje na novi nivo: Slavna tenisačica u majici dvogodišnje kćerkice

Serena Williams se divi majkama: "Roditi i nakon par tjedana ići na posao od 9 do 17, ne mogu ni zamisliti"

Ovakvu je još niste vidjeli: Prvi pogled na spektakularnu vjenčanicu proslavljene tenisačice

Prvi naslov nakon tri godine: Serena Williams pehar preuzela s kćeri u naručju

Linker
11. travanj 2024 20:10